Navštíveno 3904x

Co si mam kurňa myslet o kachnim kachnění ve výškách?
Nejdříve jsem je slyšel jenom z jedné výšky. Příčinu jsem stihl vypozorovat. A to, že se uděje při větších otřesech (úžasně rovné silnice apod). Pak přestal hrát úplně. Vzal jsem tedy ohmmetr a měřil. Samotný kabel od zesiku k výškám jsem proměřoval a teď mě pan Ohm přechcal. Na straně u zesiku jsem naměřil odpor mezi 7 MO - 1.6 MOhmu, ale pozor, u výšky nekonečno. Kabel nebyl při měření nikde jinde, než na výšce připojen. OK, tak jsem nechal tu výšku odpojenu, než s ní něco vykoumám. Rádio je OK, to jsem prozkoušel. Zesik též. Signály taky OK, kabely k výškám jsem okouk v kufru, ale do dveří se nepodivám, kvůli tlumení...
Dnes jsem zase vybral nějakou rovinu na silnici a začíná mi i druhá výška. Tu jsem nestih proměřit, nemam prostě teď čas...
Teď babo raď.
Hele, asi nebudu sám, ale vůbec tvýmu problému nerozumím.
Kachní kachnění ... to je co prosimtebe :)

09.06.2011, 12:17 |
FSAL :DDD
Cervinuv bracha :o))
Myslim, ze bez pristupu k vejsce a eventuelnimu odletovani dratu se nevyhnes.
čo ti jebe čo ti jebe Bladzejovy zase jebe :)

10.06.2011, 13:36 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-06-10 13:36:18
káč káč, teda musim ricst ze zvuku uz mi auto delalo hodne, ale aby mi tam kachnaly kachny to sem teda nemel.. nejel si kolem rybnika treba? ze by si nejakou prejel a kachnala ti pod kapotou? jinak si to neumim vysvetlit

10.06.2011, 23:21 |
Flash Bladzej: alkohol za volant nepatří 8-D
Ne, ale projel jsem teletníkem a narazil na několik volů :)
Fakt mě nanapadá lepší popsání zvuku. Prostě zvuk, jak když je kachna nasraná a chrčí na ostatní :D Zachrčení jak od kachny, nebo husy?
Flash: Zapoměl si zmínit drogy, ale budiž. Lepší pít alkohol, než trpět schyzofrenií a nedodržovat to, co se slíbí ;)
A myslím, že nadpis částečně splnil účel. Stačí se podívat na počet zobrazení :), jen počet přínosných komentářú je jaksi neúměrný počtu zkouknutí...
Tappe: ono to mam zapojené následně takto: od zesiku vede kabel prahy > do dveří a ve dveřích je připájen kabel vedoucí od zesiku ke kabelu od výšek, takže tam mam jeden letovanej spoj. Samo, použil jsem smršťovačku. Kabely jsou tažené ve flexo opletu.
Nejvíc mě ovšem překvapilo proměřování odporu...
Vrtá mi hlavou jsetli je zdechlá výška a druhá se ráčí odejít, nebo je poškozen kabel...
a co kdyby jsi ten zvuk nahral a lupnul treba na ulozto.cz ?