Navštíveno 3696x

zkušenosti s tímto subwooferem

akorát že to není B12D2 ale B12D4
nevím jak se na tom pojede... ale z kopce to bude dobrý adrenalin, takže za mě: JDI DO TOHO :D
Midnite asi jsi nepochopil otázku,zajímají mě zkušenosti,ne kecy kolem toho dík :)
v Brne to nedavno prodaval borec, tak jsem se na to byl podivat, ale nevzal jsem to, vic se mne libil prave tento JBL :
[ Link ] kterej ma hezci prokreslenejsi zvuk a i vetsi vykon oproti tomu hifonicsu, tim ale nechcu rict, ze je spatnej.Zalezi na co to chces no.Na kvalitni poslech bych sel do jine znacky nez do hifonicsu :-)
tak hošani,
nedelejte si z toho legraci,to je vazna vec....:-))
se nediv otazka stylu zkusenosti ani jinou odpoved nenabizi,treba moje zkusenosti s timhle subem jsou jasne-je to subwoofer od Hifonicsu a hraje subbasy a je dobry ho dat do bedny,to jsou me zkusenosti:-))
No není to nic moc. Nebo spíš nic než moc :-D
Kdož woofer, tak Ultimo :)

10.06.2011, 23:19 |
Flash Když woofer tak PB
Maxxxxam: hochu ty si to pleteš,basák ti zahraje podle bedny a když má někdo na pitchu bednu tak se ti může zdát JBL lepší.
Jakoi bych udělal dvě bedny a ty uslyšíš tu první a řekneš že to je na hovno jenže v té druhé tě to posadí na zadek a o tom ttto jje
moc dík hoši neberu ho,stejně ten borec za něj chce majlant :)
přemýšlím nad tím jbl,nebo jsem chtěl zkusit Re audio,za ty prachy koupím něco nového,nějaké střední kompa a pořádnou kabelovou sadu,a máte konkurenci :)
Ráca-WRC-: ted nechapu co si pletu? oba basaky byly v originalni bedne a JBL jasne lepsi :-)