Navštíveno 4457x

Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit. V mojí Felicii mi prskalo přední repro ve dveřích při lehce vyšší hlasitosti (tak, aby to šlo slyšet). Vyměnil sem rádio + repro za nové, ale problém stále přetrvává. Pročetl jsem forum a zkusil podle rad různé alternativy řešení - Natahal sem nové kabely napájení, vyměnil ISO konektor, vyměnil kabely od rádia k repro..Nicméně problém stále přetrvává. Zkusili byste mi prosím poradit co a jak popř. zkusit ?
Předem Děkuji.
Nemáš tam průvan? Třeba vždycky nastydnou.. :-)
docela zajimavy problem,repro mas asi nejspis zapojene pres zesilovac ze?Budto to muze delat samotny zesilovac,nebo treba spatne ukostreni a nebo samotne nastaveni.

13.06.2011, 20:50 |
Driver3 | Upraveno: 2011-06-13 20:51:29
Ještě bych zkusil ukostření rádia a případně překostření baterky, jinak mě nic moc nenapadá :-(
Možná ještě jestli nemáš moc silné repra (zatížitelnost ve Wattech), že to pak rádio neutáhne a tím pádem to celé začne zkreslovat? Na zesilovači jsi je asi nezkoušel že?
Seat Power mě napůl předběhl :-)
Ne. Vyměnil sem staré (origo) repro za nové (Sony Xplod XS-F1327SE) a zapojil to na již nově vedené kabely..
Baterku sem překostřil... To samé to ale dělalo na starých (origo felda) repro.
Známý dotáhl nové (Hyundai CRM 1231 R).. nic moc, ale nemůžu rozhazovat.. :)
uprimne nerozhazuj ,ale rovnou vyhazuj :-(
Je mi jasné, že to není kdo ví co, ale ještě nedávno hrálo vše ok. Teď, byť sem udělal kde co to prostě stále prská. S jiným rádiem to dělá u mě pořád to samé, a v repro v jiném autě hraje v pohodě. Tudíž je problém někde u mě avšak už mi došly nápada - čím by to mohlo být. Proto jsem se obrátil sem.
Ještě dodám, že repro prská při nastartovaném motoru, ale i u vyplého. Pravá a levá strana praská úplně stejně a to jak u basů, tak u středovýšek.
Nikdo nic ? Před nedávnem (staré rádio/staré repro) to ještě šlo normálně. Pak to začalo takhle "chrčet", a problém přetrvává i po výměně autorádia a repro.. Co s tím ? :((
jak máš vedený kabely do dveří? čirou náhodou není někde prostřelená izolace?
Kéž by, ale bohužel ne. Včera sem tahal nové napájecí kabely i kabely od rádia k repru. Jsou tahané stejnou cestou jakou vedly ty staré. ISO konektor sem taky již vyměnil.
mě to prskalo když jsem měl někde spojené plus i mínus tak to bude asi tím (signály z rádia)
jako dragoskill. Podívej se pořádně,jestli nemáš třeba v ISU prohozený plus a minus nebo na repru to dané opačně atd.,v tomhle bude problém...
Vyřešeno. Opoměl sem kabely k zadním oválům a tam byl právě zakopaný pes. Někde na cestě k nim byl pravděpodobně skrat a tudíž to blblo celé. Díky za rady.
Jsem to říkal :-P prostřelená izolace
Ano. měli jste pravdu.. Nějak sem si vůbec nevybavil, že v zadu jsou ještě ovály. Každopádně sem zkusil a v kabelech to není. Bude to přímo v repro, protože jiné na těch kabelech hrají bez problémů