Navštíveno 3472x

Ahoj, dnes jsem nahodil do auta toto rádio a mám takový dotaz, nevíte někdo, co znamená tento znak (F)....mam ho na hornim řádku při přehrávání CD nebo USB. Je to nějáká funkce, nebo to tam je pořád?? V návud sem k tomu nic nenašel:(
F by mělo idikovat zapnutí tlačítka FUNC pod kolečkem ..jsou to rozšířene funkce tlačítek pamětí radia...po opětovnem stlačeni tlačíka FUNC by F mělo zmizet ;)
U 9880 R si přepínam scrol lok
tazman: tak tlačítko FUNC nepomáhá, ale je pravda, že u rádia to tak funguje, když zmáčknu FUNC, tak se to objeví a fungují alternativní funkce čísel, když zmáčknu znova tak to funguje jako čísla a zmizí, u CD/USB to má jen alternativní fce asi:)
endru.ondra: a jakým tlačítkem to přepínáš?

16.06.2011, 21:08 |
dostalleos | Upraveno: 2011-06-16 21:08:44
a ještě dotaz na přehrávání z USB, nejlépe na majitele tohoto radia, když přehrávám hudbu podle složek(ve vyhledávání vyberu složky a vyberu z ní skladbu), tak když dohraje složka, tak jede od znova, je to normální?? Jde nějak nastavit, aby to skočilo na další složku a postupovalo to dál?? Repeat je off.
endru.ondra: tak to tady takle nefunguje, asi to tak je normální, jako označení alternativní funkce tlačítek:)

16.06.2011, 21:25 |
137 ...citaj tu
[ Link ] aj tu sa o tom jednalo odkaz je na stejnu nasu stranku
[ Link ]
137: no to nic neřeší, mám to dle toho, co tam píšou, tohle je věc rádia, na jinych Alpinkach funguje to, co jsem chtěl

18.06.2011, 12:13 |
tazman | Upraveno: 2011-06-18 12:17:20
je pravda že rento nový sistem ala ipod funguje jinak než starší alpine ...jestli se nemílím-musím si to vyzkoušet u sebe v autě bo 117ku mam ..tak lze zobrazit všechny skladby a zadat přehrat vše...pak se přehraje cela fleshka...mi osobně to že dohraje posledni skladba ve složce a složka se pustí od začátku vyhovuje protože mam co složka to cele album nebo převormatovane cd třebas s vyběrem či žánrem ale jak budu mít chvilku přezkouším jake možnosti přehravani jsou a dam vědět ;)
jj zobrazit všechny skladby lze a přehrát je. Mě spíš šlo o to, když vyberu přehravání podle složek, tak aby po dojetí jedné složky to skočilo na další a nemusel sem to přepínat tlačítkem >
táákže to F mi tam svítí též..jsem si toho nikdy nevšiml až ted..a s tím přehráváním jsem tež nenašel možnost že by jak složka skončí následovala druhá ;(