Navštíveno 3853x

Chtěl bych se zeptat, čím nakrmit DLS Reference MW12D
[ Link ] Cenu prosím tlačit co nejníže. Byl bych rád, kdyby se nesmyslné OT komenty vůbec neobjevily a zbyly by zde jen smysluplné komentáře k tématu resp. doporučení.
Předem vám díky za pomoc.

22.06.2011, 13:06 |
Misso Ide hlavne o to aký výsledok od toho očakávaš v podstate to bude hrať na čomkolvek, ale rozdiely vo výslednom zvuku môžu byť priepastné. Tu máš zopár typov:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ]

22.06.2011, 13:57 |
Diner Rekni cenovy strop... Mas dobry subwoofer tak je potreba ho i kvalitne nakrmit. Vzhledem k vyhledu do budoucna a kontrole bych volil spise monobloky a ne dvoukanaly co tu pise Misso (z tech by mel cenu snad akorat ten AS... Prznit takovy SW zesilovaci typu Carpower by bylo dost zverstvo).
Bud bych pockal az se na bazaru objevi neco rozumneho, nebo bych zkusil jeden z techto(pokud to chces rychle)
[ Link ] - nemam osobni zkusenost, ale mel by byt slusny
[ Link ] - mam zkusenost s 11, tohle je silnejsi verze a s klidem bych doporucil
[ Link ] - ten asi nejvic, proverena klasika
Urcite toho bude vic...

23.06.2011, 08:21 |
Misso Ja skôr nevidím zmysel v použití monobloku na woofer, ktorý má len 1 4 ohmovu cievku, ide o to že to bude podstatne drahšie a nevyužiješ potenciál toho zosilovača. Ak sa mu jedná o čo najnižšiu cenu doporučujem 2kanal a premostiť. Len pre porovnanie za 12 000 môže mať zosík, ktorý mu dá na 4ohm 800-900W:
[ Link ] [ Link ]

23.06.2011, 10:54 |
mcdodo | Upraveno: 2011-06-23 10:56:18
Přikláním se k Dinerovi rozhodně k tomuto wooferu to JL. Jinak je toho basáku škoda. Pokud bych ještě mohl doporučit, tak třeba tento.
[ Link ]

23.06.2011, 11:56 |
Diner Misso: Svět by byl tak krásně jednoduchej, kdyby výsledný zvuk závisel jen na papírových výkonech:-)

23.06.2011, 12:08 |
Misso Neboj o papierových výkonoch viem svoje... Tiež som na vlastnej skúsenosti zistil, že niekedy hrá kvalitný 450W zosik krajšie aj hlasnejšie ako lacný 750w monoblock na 1ohm. Proti tomu JL či A6-ke nemám nič, len vravím, že monoblok nevyužije naplno a chalan chcel niečo s čo najnižšou cenou a tu mi príde ako naj voľba 2kanal.
Nemám zkušenost, ale slyšel jsem, že nejsou špatné.
[ Link ] [ Link ] Ale jak už bylo řečeno, toho basáku bude škoda.

23.06.2011, 18:23 |
Diner mcdodo: Doufám, že ten poslední příspěvek je sranda... ale té A6 bych se taky nebál... To jsi se trefil.
doufám, že nám Felishita taky něco napíše. Aspoň nějakou představu...

23.06.2011, 18:29 |
mcdodo | Upraveno: 2011-06-23 18:29:59
Diner, kdyby jsi mě znal, věděl by jsi, že o tohmle moc nežertuju. Sám jsem měl úplně jinou aparaturu a teď chystám dá se říct pro mě ještě lepší. Ale bohužel pokud se někdo hrne do autohifi a nemá na to peníze(je to špatně), tak co jiného doporučit. Jinak to massive audio by nemělo být nejhorší.

23.06.2011, 18:39 |
Muff co tenhle??možná sem mimo :-) tak mě když tak neukamenujte.jen jej mám doma a dal bych ho levně :-)
[ Link ]
Ujde proč ne? Napiš sem cenovku, aby kdyžtka případný zájemce věděl. :-)

23.06.2011, 21:29 |
Diner mcdodo: neboj, tvoje punto jsem sledoval a uprimne chapu, ze se toho zbavujes, protoze na poslech to fakt asi nebude. Uz do toho nebudu kecat:-)
Diner, právě naopak... Ta hudba byla dělaná jen na poslech. A upřímně rock na tom byl opravdu parádní. Ale auto se začalo kazit a do dlašího jsem tenhle aparát už nechtěl, jinak bych se toho nezbavoval.

24.06.2011, 03:14 |
Flash Felishita: proč si kupuješ SQ basák když ho nechceš nakrmit SQ zesikem? ale nějakou ludrou typu carpower HBP :-D
Jelikož ten basák mohl být v bazaru za pěkný peníze, tak proč ho nevzít. A pokud chce hudbu hned, tak potřebuje alespoň nějaký basák. Ale vůbec nechápu Tvůj příspěvek, jelikož Ty se tu zabíváš jenom ludrama. :-)

24.06.2011, 10:41 |
Flash mcdodo: taky sem ho mohl mít za 2t. ale Jirka mi to jasně vysvětlil že by to byl trest pro ten sub,takže sem ho nevzal.
Blackbass ti příde jako ludra? a ted trochu polepšim level protože sem se rozhodnul pro RF 6001bd.
PG WSK2200C je ludra?
Taky nechci SQ takže proč to sem pleteš?
Mě se líbí tlaky :)
To že máš RF není záruka vůbec ničeho.

25.06.2011, 10:36 |
Flash ne neni máš pravdu