Navštíveno 3663x

26.06.2011, 18:29 |
Kupinka | Upraveno: 2011-06-26 18:30:02
Zdravím... Chci se zeptet kudma nebo kde je nějaká dírka :D na protahnutí napajecího kabelu u Octavie I kombi r.v. 2001??? Díky za odpověď :)
tech direk tam je dost co tak jak vedou kable do vnitr pod filtrem je pruchodka
dalsi moznost je pruchodka kudyma je tahnuty lanko u motoru se skrtici klapkou ovladanou lankem

27.06.2011, 20:01 |
WiLaS Taky jsem to dnes dělal, ale nedodělal:-( vše je hotové až na to napájení, taky nevím kudy to tam procpat. Jinák to dělám taky na octavii ale 2002 sedan. Neměl by jsi detailnější foto prosím???
co ja si pamatuju tak nad pedalama sem sundaval nakej plast a pak tam bylo krasne vydet skrz,ale uz nevim kolik tam bylo mista,ja tam tahal nejakou desitku.

27.06.2011, 20:06 |
WiLaS u mě je problém, že tu desku nad pedálama nemůžu sundat jelikož tam jsou torxové šroubky a já na to nemám nářadí, jinak jsem byl celkem hotovej z toho jak jdou v octavii krásně rozhodit plasty je to jako lego:-D a ta guma kterou vedou ty kabely dovnitř asi nejd vyndat co? pamatuju si, když jsem to dělal u mého prvního auta, že jsem to musel propíchnout šroubovákem.

27.06.2011, 20:11 |
WiLaS hodilo by jse mi foto jak to máš protáhnutý tou průchodkou
je tam hafol mista hafol 35 tam mam.undas plast co je nad nohama neba aspon ja sem ho tam mel na 2000 tdi a z kabiny protahl pod filtrem ven
ten torx to je mazec,koupis ho v kazdem baumaxu za par kacek aspon v olmja sem si pomohl dratem protahl na druhe strane pridelal k kablu a protahl.Plasty uplna nadhera nokde tak jednoduse to neslo

27.06.2011, 21:47 |
kubiik | Upraveno: 2011-06-27 22:08:51
detailnejsi foto neni potreba. kdyz sundas plast nad pedalama a spodek palubky nad pedalama a podivas se z vrchu, tak je tam naprosto pruhledno. je teda fakt, ze to moje auto je, co se elektroniky tyce, totalni holota, takze tam muze byt vic tesno, ale jde tama protahnout i 50ka. a naradi ze zakldad...
ale staci to tady trochu pohledat...
[ Link ] [ Link ]

27.06.2011, 21:54 |
WiLaS ok dík moc
tady jsem jeste nasel lepsi fotky

50ka no problem