Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pio Avic d3 špatný příjem rádia

o Navštíveno 3372x o
o 05.07.2011, 15:59 | LukeFab
zdravím,

už delší dobu se trápím se špatným signálem fm rádia,přitom než jsem zapojil Pioneer Avic D3,tak jsem měl Pioneer avh-4000dvd a tam byl signál parádní! Zkoušel jsem změřit,jesti jde proud do té redukce a jde,tak nevíte kde může být problém?I ve městě mám prostě špatnej příjem

o 06.07.2011, 11:22 | endru.ondra
Vyděl bych to na antenu, Vyzkoušet v jinym autě nebo zkusit v menu nastavení a jestli nemáš nějak vyplí
o 06.07.2011, 20:27 | cendler
dát zesilovač na anténu, podívat se jestli nemáš zlomenou anténu
o 07.07.2011, 00:04 | LukeFab
zdá se mě,že to fakt nastalo tou výměnou rádia,od te doby jsem tam jiné radio neměl.v radiu mám snad vše nastavený dobře.antena zlomená snad není,kouknu. zesilovač tam je,jak do něj vede spínaných 12v.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3337 sekund.