Navštíveno 4396x

ahoj potřebuju pomoct navrhnout ozvučnici pro tyto dva subwoofery-
[ Link ] už jsem zkoušel postavit svou ozvučnici ale pořad nejsem se zvukem spokojen,tak jestli někdo umite navrhnout přimo ozvučnici podle parametru subwooferu tak prosim poradte děkuji mooooc

07.07.2011, 17:40 |
CRK Dělal jsi jí podle doporučení výrobce?
Omlouvam se za prisrani ale pomohl by nekdoi me.Nak se vtom nevyznam
[ Link ]

07.07.2011, 19:01 |
DaveX Zdena1985: A co na tom nechápeš? Vždyť to tam máš všechno jasně napsáno.
Zdena1985: úplně jednoduché,na straně 2 jsou popsány litráže bedny a rozměry basreflexu
lasica86: Objem bassreflex ozvučnice: 45 / 60 l
Objem uzavřené ozvučnice: 30 l
[ Link ] konfigurátor bedny:
[ Link ]
litraž mam zpravně ale furt to nehraje jak ma jen některe skladby to zahraje a jine nebasujou vubec basreflexy mam taky podle vyrobce a když otevřu kufr tak ven to nebasuje vubec jen v autě a jak řikam tak jen některe skladby posilam foto pro představu a přemyšlel jsem jestli by nebylo lepši umistit wofry ze předu co vy nato?

Jaký je pohání zesilovač. Jak je máš zapojené. Bedna je společná pro oba, nebo oddělená?
pohani je esx ve1800 ma mit 1800w rms zda se mi na ně idealni mam je zapojene do jednoho ohmu a bedna je oddělena přepažkou když to vyhulim tak sice předni okno skače ale při normalnim poslechu basuje na prd :-( a když otevřu kufr tak to bas nepřipomina ani nahodou basuje to pouze v autě tak timhle prosim někoho kdo by mi podle všech parametru wofru navrhl ozvučnici

08.07.2011, 11:48 |
Flash lasica86: jestli jsou to 12" tak bych tam viděl br pokud neni bedna společná jak si psal tak 100x 230 do 300 protože mě to s blackbasem hooodně pomohlo proti 8Omm sem tam šoupnul 100mm délku myslim 250 a můžeš zkracovat nebo koupit ten vysunovací ale zkusil bych 100mm a uvidíš rozdíl
lasica86(((no jasně dej tam 100mm x 250mm na výrobce se vyprdni =D
no a máš tam vnitřní zaoblení? to má celkem velkej vliv no.. beru to takhle a vychází mi to 10"/8cm 12"/10cm 15"15cm-16cm
a stěnu která je blíž br bych polepil slabším tlumením..musí to hrát

14.07.2011, 11:31 |
Flash lasica86: jak se pokračuje ?
Na ten ESX má být bedna 45 litrů a nátrubek 100x220mm. Průměr by měl být dostatečný a délka odpovídá průměru.