Navštíveno 3441x

11.07.2011, 08:49 |
duke V neděli mi nějakej *mrd navštívil Alfu a ukradl mi panel k autorádiu Alpine 9886R.
Tudíž mám jen spodek rádia, o který jsem nepřišel jen díky tomu, že je v Alfe méně místa na kabeláž a tu jsem měl zastčenou za kastlikem spolujezdce, takže se mu povedlo rádio "pouze" povytáhnout a přitom poškodit palubní desku.
Dotaz zní, lze sehnat samotný panel?
Dneska se chystám obrazit bazary v okolí, třeba je šance že ho tam smažka udala za pakatel...
pro případné rejpaly jen uvedu, že mám doma kompletní krabici, záruční list, doklad o kopi z CZ....
Případně má nějakou hodnotu na prodej (třeba na ND) tělo rádia, dálka,...?
No, panel by možná šel ještě sehnat u
[ Link ] ale zkušenosti ukazují, že samotný panel stojí celkem dost peněz - počítal bych třeba 2500 Kč, ale hodně hádám. Cinkni tam a budeš vědět hned :-)

11.07.2011, 11:20 |
Aegis ebay

11.07.2011, 12:34 |
duke Díky, tak z ofiko CZ zdroje to je za 3tis Kč.
Ebay je tedy za 2tis Kč, když si připočítám DPH 20% která se nejspíš zaplatí.
Tak teď nevím, zda se mi to ještě vyplatí. Nejhorší je, že to potřebuji vyřešit do 26. července kdy jedu Alfou na dovolenou a to radio tam musí být. Z Ebay to bude určitě trvat dýl :-(.

11.07.2011, 14:45 |
Aegis duke: např. z ebay (USA) do ČR od koupě do doručení 8dní... (dle prodejce)
Mam zakaznika kterymu ukradli spodek z 9886 a zbyl mu panel, dneska jsem mu dal 117Ri takze pokud se mi ozves s kontaktem na mail tak predam

12.07.2011, 09:20 |
duke Předem díky za zprostředkování, email jsem poslal.