Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Lze sehnat panel na Alpine 9886R?

o Navštíveno 3439x o
o 11.07.2011, 08:49 | duke
V neděli mi nějakej *mrd navštívil Alfu a ukradl mi panel k autorádiu Alpine 9886R.
Tudíž mám jen spodek rádia, o který jsem nepřišel jen díky tomu, že je v Alfe méně místa na kabeláž a tu jsem měl zastčenou za kastlikem spolujezdce, takže se mu povedlo rádio "pouze" povytáhnout a přitom poškodit palubní desku.

Dotaz zní, lze sehnat samotný panel?
Dneska se chystám obrazit bazary v okolí, třeba je šance že ho tam smažka udala za pakatel...

pro případné rejpaly jen uvedu, že mám doma kompletní krabici, záruční list, doklad o kopi z CZ....

Případně má nějakou hodnotu na prodej (třeba na ND) tělo rádia, dálka,...?

o 11.07.2011, 10:04 | prohifi.cz
No, panel by možná šel ještě sehnat u
[ Link ]

ale zkušenosti ukazují, že samotný panel stojí celkem dost peněz - počítal bych třeba 2500 Kč, ale hodně hádám. Cinkni tam a budeš vědět hned :-)
o 11.07.2011, 11:20 | Aegis
ebay
o 11.07.2011, 11:35 | jasisoft
ebay, napriklad [ Link ]
o 11.07.2011, 12:34 | duke
Díky, tak z ofiko CZ zdroje to je za 3tis Kč.

Ebay je tedy za 2tis Kč, když si připočítám DPH 20% která se nejspíš zaplatí.

Tak teď nevím, zda se mi to ještě vyplatí. Nejhorší je, že to potřebuji vyřešit do 26. července kdy jedu Alfou na dovolenou a to radio tam musí být. Z Ebay to bude určitě trvat dýl :-(.
o 11.07.2011, 14:45 | Aegis
duke: např. z ebay (USA) do ČR od koupě do doručení 8dní... (dle prodejce)
o 11.07.2011, 19:40 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Mam zakaznika kterymu ukradli spodek z 9886 a zbyl mu panel, dneska jsem mu dal 117Ri takze pokud se mi ozves s kontaktem na mail tak predam
o 12.07.2011, 09:20 | duke
Předem díky za zprostředkování, email jsem poslal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3539 sekund.