Navštíveno 3290x

Vas nazor na tento sub? mate niekto skusenosti? oplati sa dotoho investovat? aky by bol idealni zosik? a objem ozvucnice aby to aj zatlacilo.Dakujem za vase nazory pripomienky
urcite timto subem nic nezkazis.Zesilovac vybirej tak aby mel jeste nejakou vykonovou rezervu,tak bych vybiral neco klidne kolem 600-700w rms
Souhlasím se Seat Powerem, Sám sem ho měl jen s jinou impedanci (22), můžu ti ho doporučit je to skvělý woffr za pěkný peníze, ozvučnice by měla mít 56.4L bassreflexová a 35l uzavřenka( v balení dostaneš plánek na stavbu ozvučnice jak BR tak i uzavřenky) krmil jsem ho zesilovačem Hifonics Txi 1500D zapojený do 1ohm (papírových 1500rms) a hrál výborně, po čase sem si pak kupoval druhý woffr, ale to už s vyžádalo změnu zesilovače a zkoušel jsem s tím Db drag a hodnota byla krásných 143db....To je můj názor :-)

11.07.2011, 19:04 |
ronny kdybys chtel tak mam na prodej DLS MW12d
ja ho chcem namiesto gzrw 12xs-al.zatial bude len na zosiku gzta 2.500tx lebo riesim teraz aj tlmenie auta a peniazky idu tam :) potom poriesim aj nejaky vhodny zosik.
a aky je rozdiel medzi 22 a 44? myslim vykonovo aj zvukovo
GZRW 12XS-AL není vůbec špatný sub. Udělat správnou ozvučnici, pověsit na dobrý zesilovač a musí zahrát.
ja stym GZ-ckom som spokojny len uz treba nieco nove:D a tie MTX-ky sa mi pacia
Tak to je potom jiná. Když musíš, tak musíš.