12.07.2011, 16:45 |
Lyssy Čau. Tenhle víkend bych měl konečně mít PC 4000, abych mohl vymýšlet co dál, protože jsem pochopil, že bez baterky a kabelů se nehnu =o). Mám monoblok 650 W rms 4 ohmy, 1000 W rms 2 ohmy, 1400 W rms 1 ohm - autotek a subwoofer MTX T612S-44 - 600 W rms. Mám krátkou felicii a chtěl bych do kufru ještě jeden tenhle subwoofer a do nové ozvučnice. Chci tímhle oslovit všechny, kteří mi poradí, jestli to má cenu, potom hlavně rovera, jestli by to šlo, protože kufr feldy je dost malý...a už teď s jedním tímhle subwooferem je kufr téměř plný, tak jestli by to šlo, aniž by musely ven sedačky...taky bych chtěl oslovit další lidi - a to s monoblokem - nabídne mi někdo monoblok, který dostatečně nakrmí tyhle dva kusany? =o)

12.07.2011, 21:26 |
Lyssy Místo v kufru jsem řešil kvůli ozvučnici, ne kvůli nákupu =o). Co se týče soutěží, tak ty mě nelákají, stavím si to pro svůj poslech. Kolik z Vás, co jste tady na fóru autohificlubu má ještě daleko výkonnější sestavy a na soutěže nejezdí =o). Mám rád pořádné bassy, proto to chci ještě vylepšit. A jak psal pan rover, už je to pořešeno, takže děkuji =o)