Navštíveno 3298x

14.07.2011, 11:36 |
Flash Zdar no tak sem udělal uzavřenku která neni zkosená a pořádně sem jí zalepil....basák sem použil pio tsw258D4 bedna mi vyšla na 25L ale podle výrobce to má být v 18-22L dá se nějak zredukovat objem třeba přidáním desky na zadni stranu za magnet?
podle rad místních členů sem lehce zatlačil na membránu a poslouchal jestli to někde nesiká nějakou škvírkou...to nesykalo tak sem to pořádně potřel tmelem hlavně spáry a dírky po šroubkách.... jenže ty basy sou takový nijaký :(
tak se chci zeptat jestli to je tím že je uzavřenka o 3litry větší nebo to je materiálem....díky
ano objem lze malinko zmensit pomoci tlumiciho materialu napr..dale duvodu proc to nehraje muze byt vice pocinaje bednou,zesilovacem,samotnym basakem,nebo to hraje tak jak ma,ale tvemu uchu se to proste nelibi.

14.07.2011, 19:15 |
DaveX Foto bedny?

14.07.2011, 23:02 |
Flash Seat Power: už to hraje v pohodě...měl sem to na 8ohm a nevšimnul sem si toho...teď to hraje na 2ohm a je to v pohodě....celkem mě zarazilo že tak ošklivá dřevotřiska coby materiál dokáře tak pěkně zahrát a trochu zatlačit...ale asi to bude i rádiem...
Bedna byla počítaná podle vzorce pro kvádr našel sem to na stránkách s akvaristikou....
dal sem tam dnb taky nějaký bubny a paráda je to přesný a rychlý..a ještě sem do toho dal vatelín tím sem to vylepil na stranách a je to ještě lepší...teď už jen potáhnout a bude to ok...
DaveX: zítra to sem hodim zapoměl sem to vyfotit... :)

15.07.2011, 08:55 |
Ravo jj, uzavřenka je vždycky fajn na rychlost a přesnost basů. S tlakem a nejnižší frekvencí je to už horší...ale záleží co komu vyhovuje
P.S. - hledat vzorec na kvádr na stránkách o akvaristice by mě vážně nenapadlo :)

15.07.2011, 10:13 |
Flash jj je to přesný a třeba na nightwish je to paráda a stačí tak málo :)
hledal sem program na výpočet litru už si to ze školy nepamatuju a narazil sem na akvaristiku :)

15.07.2011, 10:59 |
DaveX a*b*c? :D

15.07.2011, 12:45 |
Ravo | Upraveno: 2011-07-15 12:46:18
vzorec na výpočet litrů je easy:
1dm3 = 1l
pak stačí použít kouzelný vzoreček ve správných jednotkách (decimetry) od DavaX a je to :)
(nebo můžeš jako mastňák použít trojný integrál, nechat to v kartézských souřadnicích x,y,z protože např. polární by to zbytečně komplikovaly a po zadání horních a dolních mezí to vypočítat :))