Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Baterie ztrácí napětí

o Navštíveno 3675x o
o 17.07.2011, 11:07 | Ondrero
Zdravím,půjčil jsem si od známého plně nabitou baterii a po týdnu kdy auto stálo se mi vymlátila,že ani zámky centrálu nechtěly vyskočit.
Mám v autě 2 zesilovače-Monoblok a 4 kanál a autorádio Alpine CDE-9880R.
Kabeláž atd mám určitě zapojenou správně.
Kde by mohl být problém?
Mohou samotné zesilovače ikdyž vypnuté něco brát?
A autorádio mám napojené přímo na baterku aby hrálo i bez klíčku.
Pokud ho napojím na klíček,tak vždy stratím stanice,nastavení atd ne?

o 17.07.2011, 11:15 | petis
přepoj Alpinu na klíček:-)
o 17.07.2011, 12:48 | tazman
jako petis...žlutej stálé napětí,červenej od klíčku..a stanice neztratíš ;) už se mi to u jedne alpiny tež stalo.po přepojení na spínání klíčem v poho
o 17.07.2011, 16:21 | ronny
presne tak jak kluci rikaji.ja ji mel taky a taky mi to delala.udelej si to na klicek nebo ja to mel udelane tak ze cervenej byl na vypinac
o 20.07.2011, 18:47 | krisz
mam pioneera deh neco.. to je fuk ale je tam taky červenej a zlutej .. a mam auto fiata punto.12 a ten tam nic jako na klicek ACC nema.. tak sme to dal na baterku oba dva na plus.. ?? vadí nebo ne??pokazde ale vycvaknu přední panel..takze stale jako by neco bere nebo ne?? dík :)
o 20.07.2011, 19:14 | jasisoft
punto ma acc, len musis stlacit ten cudlik na spinacke a klucik potocit proti smeru hodinovych ruciciek.... :-))))
o 20.07.2011, 19:27 | krisz
eeejj :D ok dík .. ale stejne to bych mel mit na nakej ten kablik od spinače ne?? protom tam zadnej nemam je tam jen ten červenej jeden z baterky jak sem psal hore to moje zapojeníí,:D
o 20.07.2011, 20:28 | jasisoft | Upraveno: 2011-07-20 20:29:29
origo punto nemalo standardne iso, takze ak to niekto prerabal tak tam ten kablik uz nemusi byt. ale origo zo spinacky bol do serioveho radia natiahnuty.... ale pokial ti to nevybija baterku tak to nemas dovod riesit, pokial si pamatam tak problem mali len niektore radia alpine...

edit: a samozrejme nejake cinske, ktore vybijaju baterku vzdy a stale....
o 15.08.2011, 20:24 | Ondrero
Tak jsem přepinoval rádio a baterka drží.Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3619 sekund.