Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > AUX - propojení 2 rádií

o Navštíveno 3296x o
o 17.07.2011, 12:52 | lawer
Ahoj lidi,mám problém mám 2 rádia sony CDX-GT630UI a clarion FB289RBT a nedaří se mi je propojit přes AUX zadní panel soňáka. Audio IN je AUX nebo ne ? Sonka má ještě aux vpředu ale nevím proč jde to mono.Nevíte někdo proč nebo kde by mohl být problém.Potřebuju aby clarion jel přes sonku,chci to používat na volání clarion má bue tooth.Kabely jsem skoušel jiný nicc...Koukal jsem i do menu ale tam je pouze zesílení signálu AUX...
Děkuju za rady

o 17.07.2011, 22:07 | endru.ondra
Jedno rádio musí mít aux ztoho vyvedeš do dalšího rádia který má in kabel a pak si to jen na tom rádio do který si to ved přepeneš na aux volbu.
A nebylo by lepší pořídit bluetooth hansfree?
o 18.07.2011, 21:38 | tazman
audio in je aux...možná ti neodpovím zrovna dle tvých představ ..ale uchází mi praktičnost tohoto sestavení..má rada?!..obě prodej a kup třeba tohle [ Link ] 3 rca 4voltíky,vestavěný bluethooth hnsfr. parot i s mikrofonem,časove korekce atd.atd. už jsem ho měl v rukách a nehraje věru zle ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3487 sekund.