Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zosik Nakamichi PA-4100....

o Navštíveno 3877x o
o 19.07.2011, 18:43 | jajo.bb
Cavte chalani chcel by som sa opytat ci niekto z vas ma skusenosti s hore uvedenym zosilovacom???? viem ze nakamichi vyraba radia z dobrym zvukom...ale neviem ako z inymi vecami,je to taka znacka viac neznama v beznom autohifi ako som sa pohyboval,teraz chcem ist viac na SQ...

oplati sa kupit tento zosik???

o 19.07.2011, 19:07 | jajo.bb
o 20.07.2011, 10:20 | jasisoft
co tak pouzit hladanie ? uz sa tu par zosikov od nakamichi riesilo aj predavalo....
o 20.07.2011, 11:28 | jajo.bb
jasi:hladanie som pouzil ale tento zosik mi nenaslo...bohuzial
o 20.07.2011, 12:18 | picasso900
jajo.bb : čau,ja som montoval chalanovy PA 2100 a ten bol na tom zvukovo perfektne,na zosíku bol nahodený dovjitý compo set z dvomi stredobasmy a bolo to zapojené na 2ohmy a zosilňovač sa javil zvukovo dosť zaujimamvo nakoľko sa pri nižšej impedancie meničov charakter nejavil neako ukričane alebo umelo nastredovane a navýškovane hral vcelku príjemne.Ďaĺšia vec,že neviem či to je môj subjektívny názor ale stredobassy išly zo zosíkom dosť zľahka,tak uvolnene,nieže by ten zosík bol pri vyššej záťaži už v koncoch a ten stredobas lietal ako sa mu zachce ale proste,že bolo to pod určitým dohľadom.. Za mňa je tá PA2100 super zos. a tá PA-4100 sa určo pred ňou nezahambí..:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4851 sekund.