Navštíveno 4015x

Lidičky zdravím, jak řešíte problém se zatížením nápravy když nacpete do kufru auta audio? Je to celkem slušná váha (repro, tlumení, zesilovače)a prdel octavie mi dost sedla. Ještě k tomu když se někam chystám, něco přibalím a 4 lidi v autě.
podlozky pod pruziny, aspon ja to tak mam
a když nepomůžou podložky pod pružiny tak už jedině dorazy :-)...tím se ti z auta stane trakař :-)
tohle sem řešil x roků až mě pak napadlo nechat na zadek origo pružiny. Nooo a teď to pruží 3 cm než to začne škrtat o vnitřek lemů a sem na origo pružinách 7cm dole :-))) hudba + - 250,- kg jen zadek :-)
no takhle asi to vzadu vypadá, dle mě jsou ty pružiny slabé. Ještě uvažuju o pružinách z RSa. Ty maji pry snížení 18mm oproti sérii a jsou tužší. Přední pružiny jsou tvrdé že se to skoro nehne, ale ten zadek nemá do série moc daleko :-) Podvozek je JOM, značka naprd, ale když tam je ta hudba nechtěl jsem zbytečně zatěžovat nějaký kvalitní podvozek a časem půjde zpět série. Podvozky od JOMu jsme měli na Superbech, Passatech a všude v pohodě a bez jakýchkoliv problému, ale na octavii a Golf IV je to nějaká slabota.

kolik ti to proboha cca vse vazi?ja mam cca 100kg komplet i s tlumenim,a ze by my to nejak klesalo to sem vubec nezpozoroval a mel jsem to i na Jom podvozku a taky bezproblemu.
nemas ho nejakej vylitanej? Me to taky pruzil origo ale ten mel uz dost za sebou
Tohle asi fakt nepruzi :o))

21.07.2011, 20:15 |
Toxxx Mam G4 variant a cca 80kg - 90kg v kufri + neake to kilco v predu a auto nekleslo ani o kusok. Seria podvozok ale pruziny mam zatezove:)
Nebo si je navrhni a nech vyrobit na miru treba v invelu ;)
Podvozek je kompletně nový. Přední pružiny jsou tuhé a ani se nehnou jak má být. V kufru je woofer 47 kg, 2x 4kanál a monoblok + 3 páry kompo repra. A tlumením se nešetřilo. Takže kolik to váži Vám přesně neřeknu. Už se pracuje na reklamaci podvozku, protože ty zadní pružiny jsou zřejmě vadné. Nemají tuhost.