Navštíveno 3821x

Ahoj lidi, má někdo vyzkoušené nějaké lepidlo ve spreji ? potřebuji očalounit bednu kobercem . Díky za rady ...
mam, hollywood SAS
cena 300,-Kc / sprej
pokud bys chtel poslat neni problem, skladem jich je dost
pouzil lepidlo ad aivy na molitan a plato a odlepilo se to po zime. Ale zase na kovu a plastu to venku drzelo 2 roky :)
Mám vyzkoušené všechna lepidla, co máme v nabídce. Nejprodávanější je Sinus Live SK 600, dobré lepidlo. Nejlepší lepidlo je ale určitě Hollywood. AIV je zlatý střed, nyní i s cenou. Všechna lepidla máme skladem, takže by nebyl problém když tak hned poslat.
[ Link ]
Tak si pořiď samolepící koberec.
mám zkušenost se Sinus Live...už přesně nevim jak se to chovalo s koženkou (měl se problém s více lepidly), ale na lepení látky je na kokot...sice práce je super, ale výsledek stojí za ho...
to lepidlo se po slunečnim záření vydrolí!!!!!!
největší shit co jsem zažil je lepidlo od Dexonu :-(
zlatej chemopren nebo alkapren a stříkat ho :-)

22.07.2011, 18:40 |
ivls to dragoczskill
vem lepidlo, co ti nabizi kral007 (M)
- mel jsem od nej a zkusennost hodne dobra
ivls: Jsem mu psal kolik bude chtít za poštovné zatím neodepsal. Jirka má poštovné 150 nic proti tomu ale když budu brát lepidlo za 300 tak se mi to neoplatí ...
tomas.V: mám dotaz k tomu stříkaní chemoprenu .. přemýšlel jsem o tom ale nevěděl jsem jestli to nemám nějak naředit a hlavně čím tak z toho sešlo. Ty jsi to ředil nebo ne ? dík
drago: jo, nitrem a úplně v poho jak alkapren tak chemáč
dragoczskill: komu jsi kam psal? mne? v mailu nic
postovny na dobirku 150,-Kc, pod to se snad neda nic poslat, od doby co je posta platce DPH se balicky dost podrazili, nedavno 140g maly balicek na dobirku a cena 141,-Kc na poste

23.07.2011, 00:05 |
DaveX Zajdi si do krámu (je to všude v bauhausu, obi, stavebninách apod.)
chemopren nebo alkapren. Čalounil jsem s ním všechno, nestojí moc a neodtrhneš to.
kral: psal jsem ti na icq. O té ceně nepochybuju ale jak jsem už psal když lepidlo stojí 300 a poštovné 150 tak se mi to neoplatí ..
presne jak pise DaveX... nalep to chemoprenem a mas klid...stat te to bude 100,- a na te bedne to bude drzet jako pes.
Taky jsem vzdycky calounil chemoprenem a zadnej problem, peknej rozetrit a jeste do vlhkyho to dat, pekne se to prilepi. I kdyz pokud chces delat kozenku, tak budes muset natrit obe strany a pockat az to zaschne...Pak to muzes dat k sobe.
Kup si chemprén ve spreji,maj to v každým hobymarketu.
150,-Kč je ještě pod reálnou částkou, kterou na poště platíme. Běžně se cena balíku na dobírku vyšplhá na 168,-Kč .. plus minus. Cenu poštovného umím zkrášlit, pokud to není dobírka. Pak se s tím dá něco udělat. Ale pošta je v dnešní době fakt naprd. PPLkou na dobírku 120,-Kč.