Navštíveno 3517x

zdravím máte někdo zkušenost s tímto zesilovačem? zdá se mi jako docela výkonný a za dobrý peníze.
[ Link ] podělte se o zkušenost... bylo by to na dld acoustics dl 15
[ Link ]

21.07.2011, 20:37 |
Jazzy nevim,nemam zkusenost,ale uz podle pojistek nevim nevim zda by mohl mit udavany vykon,beru podle sebe,mam parametrove podobny monoblok a je tam 200A pojistka.

21.07.2011, 20:38 |
tygrm zeptej se tady: P: monoblock super kvality - Vibe (ziadna cina) 1400Watt rms@1ohm
a sakra... že by nějaká čína nebo co? co máš za monoblok?

21.07.2011, 20:40 |
tygrm sakra sem to neudelal jako link je tady už dost dlouho na prodej
nevadí ja to našel.. díky
Měl jsem tu čest. Dost dlouho mě jeden klučina prosil, jestli bych mu nesešteloval hudbu, až jsem svolil a on přijel s tímhle. Můj názor je: vyhnout se tomu. Papírové výkony to 100% mít nebude, spíše nižší a troufnu si říct, že o hodně. Akorát by jsi degradoval woofer.
bass305-dojdi si ho ku mne vypocut ako tlaci.Ukazem ti co je 144db v aute a potom povedz ci je to malo!Ak to bude malo tak ten zosik pred tebou hodim o zem :) A necakaj od revilohifi pozitivny ohlas pre neho su len mtx dobre ktore ti bude ponukat a tvrdit ze lepsie nad to nie je :))
Revilo neprodava jen MTX a ani nikdy nerekl ze nic lepsiho nez MTX neni, nebo jsem to teda preslechl :-)
144dB v aute zase tak moc neni, s tim bych se nevytahoval :-) a ty produkty od Vibe nejsou nic moc takze bych to nebral, ale je to posledni dobou takovej trend brat nizkou kvalitu s vysokym vykonem za malo penez no..
Stone1 si pouze obhajuje to, co má. To je přeci přirozené.. :-)

22.07.2011, 10:57 |
wefa Souhlasím s swpavel
Noo ale aj ten sub DLD a ešte 15"....to chceš na dB drag? Lebo ak nie tak sub len tlačí ako o život,ale nezahrá :-)