Navštíveno 3427x

21.07.2011, 22:21 |
Flash no koment
[ Link ] láme to céda to je peklo neeeeé :D

21.07.2011, 22:23 |
Flash a DEXON :) za rozumný price money
[ Link ]

21.07.2011, 22:25 |
Flash
Nic proti, ale zakládat kvuli tomu další téma je už zbytečný. Nehledě na to, že takovejch inzerátů je hafec.
Party nech ho on má teďka radost že založil téma :D
Jo v pohodě, ale takovejch témat už tu je dost. Já si myslim, že to stačí vkládat do jednoho.

21.07.2011, 22:30 |
mcdodo | Upraveno: 2011-07-21 22:30:33
Já bych to viděl tak, že lidi jsou různý a Ti co o tom nejmíň ví toho nejvíc napíšou. A jedno přísloví ,,Potrefená husa nejvíc kejhá"
Party přesně.. to mohl.. ale jsou tu lidi co je to nenapadne..

21.07.2011, 22:45 |
Flash neni to BR pro dva predátory nějak malý?
[ Link ]
Flash si napsal inzeráty a založil o nich topic :D

21.07.2011, 22:47 |
Flash nový téma je neokoukaný a dal sem to všechno do jednoho tak co se řeší :-)

21.07.2011, 22:51 |
Muff flash a proč to řešáš??maly nebo velký...myslím že u tohodle je to uplně jedno.je to přece taková muzika do šichta/winter káry.uplně zbytečne se vzrušuješ ;-)

21.07.2011, 23:48 |
hoff a sakra, Flash se zase dostal po pár dnech ke compu :))))
proti tomu co tu předvádí Blesk, jsou ty inzeráty docela nuda.
to můžeme rovnout založit nový téma, kdy a kde Blesk napsal větší zhovadilost :)
Asi jako Davados.
K pobaveni je spis kdo tu tyhle temata posledni dobou na foru zaklada, nez ty odkazy v nich :)
Flash: Misto casu zabraneho hledanim takovych pi*ovin, si mohl spis studovat nejake hifi materialy, at tu ze sebe zas neudelas debila. A to nemyslim nijak ve zlem, ber to jako radu.
ten prvni je masakr :o)))

22.07.2011, 10:15 |
Flash Dexter:kuva naposled si mi předělal NICK !!!
jako na bleska? ale on ti ho jen přeložil do angličtiny
Moderátor by to měl smáznout celé, protože to nesouvisí s autohifi.

23.07.2011, 21:17 |
Toxxx Hifi ma pravdu. Ked clovek ktory nic v zivote nedokazal sa vysmieva ostatnym je uboziak.
Blesk: Najpr ukaz co si vytvoril a potom poukazuj na ostatnych.
blesk: namiesto hladania inzeratov a postovania sem na foru, chod za nejakym stolarom, nech ta nauci rezat pilkou rovno a ako z mdf vyrobit poriadnu bednu na sub, respektive ako vlastne bedna ma vyzerat. ked nieco urobis poriadne, potom si tu machruj kolko chces...