Navštíveno 3637x

chlapi poraďte,mám radio alpine iDA x-200,mám ho chvili tkaže zkouším co umí. vysvětlete mi prosím nastavení imprintu co na co reaguje. je tam na výběr treble,bass,hpf,sub on-of-,a sub sys 1 nebo 2.
treble chápu ovlivňuje výšky,hpf asi středy,ale bass ovlivňuje i středy a na výběr není lpf pro suba. sub tedy ještě nemám připojený.tak nějak z toho nejsem chytrej. myslel jsem že si nastavím jednoduše hpf třeba na 80, pak lpf na 80 na subwoofra. ale asi tak jednoduchý to není.
imprint je uplne nieco ine... a nastavenia vsetkych veci na ktore sa pytas su v navode velmi dobre vysvetlene...
když ho záčknu to tlačítko tak to dá na výběr treble ,bass,loud,balance,fad. když ho podržím tak tyhle výše popsaný věci treble,bass,hpf,sub on-of-,a sub sys 1 nebo 2 a k tomu i frekvence. nikdy jsem neměl lepší radio než obyč do 2 tis. tak nevím co s tím zatím.mimojiné je normální že když vypnu radio a po znovu nastartování mi to napíše usb no device i když tam pořád je připojená flashka? musím ji vždy vytáhnout a znovu zandat aby ji to načetlo.