Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosim poradte

o Navštíveno 3597x o
o 26.07.2011, 19:54 | Tomi147
Ahoj,potrebuji poradit s autohifi. Sestava je radio Zenec,zesilovac Focal Solid4 a repro 2x focal K2 Power 165 KRX2. Zesilovac mam nastaveny na ctvrku vykonu, HPF jsem zkousel dat 150Hz i na 80hz a to je jeste horsi. Ted ten problem: Kdyz tu to sestavu zesilim nahlas,tak me prestane hrat aparatura a zacnou brutalne kmitat stredobasy a ty zvuky,proste hruza. Jak kdyby se mely rozletet. Pripada mne i ze kdyz mam zaplou muziku a startuji s ni,tak ty stredobasy taky hodne kmitnou. Pote musim rychle vypojit signalove kabely. Jinak by se repra odpojily. Poradte, kde muze byt problem. Zes jsem daval i na reklamaci a tam nezjistili zavadu.

o 27.07.2011, 13:09 | Seat Power
tak kdyz hrajes potichu je vse OK?zesilis a zacne to zlobit jo?jako prvni zkontroluj kompletne kabelaz,zda se ti nekde neco nekde nedotyka apod...pote kdyz vse bude Ok tak bych videl chybu v zesilovaci.
o 27.07.2011, 14:59 | Milhauzz
Mě se něco podobnýho stávalo v začátcích. Na vině byl prodřený reproduktorvý kabel, který se lehce dotýkal karoserie.

Asi jako první bych vše odpojil a řádně proměřil. Nejlíp s sebou mít i někoho, kdo ti bude pomáhat, třeba třískat dveřma :)
o 27.07.2011, 16:36 | Tomi147
Dela to jen pri vyssi hlasitosti. Tak si myslim, ze to kabelazi nebude. Zesilovac byl na reklamaci a byl vracen, ze je v poradku. Asi zkusit jiny zes a uvidim.
o 27.07.2011, 18:16 | Daja
Zmer napeti na zesilovaci pri zatezi. Mohl by byt spatne ukostreny, takze by napajeni bral pres signalovou zem a to by se nutne muselo projevit nezanedbatelnym poklesem napeti.
o 27.07.2011, 19:33 | Tomi147
Diky.To zkusim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3333 sekund.