Navštíveno 3514x

Zdravim,zhorel mi tento zesilovac,tak se chci zeptat jestli se to da opravit a jaka muze byt cena?a hlavne jestli to ma cenu opravovat??
Pavel 528 se ti na to urcite mrkne
To by bylo fajn.dik moc:)jeste se chci zeptat,jak se cenove opravy techto zesilovacu pohybujou..??
zalezi co vse odeslo..vice po tel ci mailu

28.07.2011, 23:41 |
Flash Pavla 528 můžu opravdu doporučit opravil mi txi1500D i PA zesilovač moc velká spokojenost.... ale zase hifo a shořelo to je už podezřelý
Flash to je ja ho pouzival nejakou dobu a neshorelo nikdy to je defekt mezi sedackou a radiem -))
vinzek fa: přesně :-))))))))))
Jak to myslite defekt mezi sedačkou a radiem??

29.07.2011, 23:27 |
Flash vinzek fa: to máš pravdu ale nic nevíme o jeho sestavě

29.07.2011, 23:28 |
Flash blackrabbit: napiš co máš za kabeláž a řešenou kostru? a zapojení subu? rozepiš se :)

29.07.2011, 23:30 |
Flash Mě to vyhořelo díky 1ohm a 20qmm kabelů a špatnou kostru
a tim to vyhořelo

29.07.2011, 23:31 |
Flash vinzek fa: ale co máš ty za kabely a baterii a co on,a to je to proč to vyhořelo
Aha ridicem,to je mozny:(mam 50tky kabely,kostru mam od sroubu krerym je prisroubovanej pas a baterku mam 75AH..pojistku na tom mam dvoustovku...co je spatne,ze by kostra?
Jinak ta baterka je bezna 12cti voltova.signaly mam myslim 2x stineny a kapacitor mam 1farad.

30.07.2011, 00:05 |
Flash | Upraveno: 2011-07-30 00:07:21
Hifo prostě odejde a nikdo neví proč ...co si zapojoval a na kolik ohm?

30.07.2011, 00:11 |
Flash to kostrou nebude jestli je pořádně obroušená na plech..ale pod šroub? to asi nee..nebo natáhni kabel k baterce - a máš pokoj ...asi nebyla dostatečná kostra asi
Hifo neHifo...zesilovačem a jeho chybou to bejvá zřídka. Jak napsal Vinzek tak to trefil doslovně :-)
Jestli má někdo kapacitor nebo takové a makové signály, 200A pojistku a buhví co...jsou zbytečné informace.
To, že někomu vyhoří zesilovač tak je to většinou poklesem napětí pod hranici co zvládne danej zesilovač, podprůměrné napájení včetně baterky, kabelů
Rabit: radši napiš jestli si hrál s nastartováním nebo bez? ...a za další: Pokud někde hraješ a motor jede na volnoběh tak ti garantuju, že třeba 120A altík nedá víc jak 40A při 900otáčkách....Si vem, že i ta 6000D si vezme nějakej ten Ampér a prostě samotnej altík nedá víc jak 40A. Pak máš odběr 100A a z čeho jede ten zbejvající proud? ...z běžné baterky
Když vezmu obyč baterku a porovnám jí s AGM tak AGM má rychlejší/větší schopnost reagovat na odběr proudu/pokles napětí něž běžná baterka (tím myslim, že se rychlejc vratí na původní napětí třeba při bassu)
Rabbit: měřil si někdy pokles napětí? Co ti svítí na zesilovači - protec nebo zelená dioda nebo oboje?
tomas.V tenhle zesik zvladne i normalni baterka on v tom zasejc takovej rozdil neni jesi mas na takovou sestavu neco extra nebo ne ta baterka da stejnej proud a podle konstrukce i dostatecne rychle jen nesnesou velke vykyvy pod hranici 10voltu jako AGM je to jen v hluchosti lidi
blackrabbit bych rek zahod kapacitor a dej si druhou baterku bude to levnejsi a ucinejsi tyhle kapacitory fungujou tak do 200w -))
Vinzku: právě bych řekl, že to šlo pod 10V a pá-pá zdroj
no bude to tak,jak hosi pisete,nicmene stejne to asi opravit nechce,protoze se stejne ani neozal,tak skoda se tu namahat..o]]
Jo chci to opravit,akorat ted jsem na tom bidne s financema:(kdyz jsem toto hifo kupoval,tak me na ten pokles napeti varovali a rekl bych,ze to bude tim,ptz den predtim jsem to mel pusteny bez nastartovani a vymlatilo mi to baterku.ale shorelo to normalne pri jizde,tak nevim a to jsem to ani nijak nesolil:(
Jinak zapojeny jsem to mel do 1ohmu a na zesu po tom co se znej zacudilo nesvitilo ubec nic..

15.08.2011, 18:00 |
Flash tak vítej v klubu palíčů na 1ohm..
A jak to dopadlo nějak mě to zajímá
nijak,zatim se mi neozval...

19.08.2011, 00:35 |
Flash Pavel 528: sry za to víš za co..trochu mi to ulítlo :(
za to co si pro mě udělal sis to fakt nezasloužil takže se omlouvám