Navštíveno 5787x

30.07.2011, 00:32 |
Flash | Upraveno: 2011-07-30 00:36:57
Zatim ještě nic nemám udělané ale budu sem dávat fotky s instalace...
O co se jedná
Kabel 70qmm +(od motoru do kufru) a - (pouze metr) distr.blok otevřený a zavřený....vysvětlim na foto :)
dále zesilovač RF6001BD a subwoofery Apline v dvojité BR ozvučnici...jen se pustit do práce...
Baterie budou dvě 1. u motoru a 2. v kufru....vše bude jištěno 150A od baterky...více až začnu a budu fotit...

30.07.2011, 00:40 |
Flash zatim to bude kabeláž...inspiroval sem se od BMW takže bud bude baterka v kufru a přívod od altíku nebo 2baterie ,ale co je lepší to až podle toho jak se to bude chovat...už kvůli ušetření kabeláže
co tam budeš mít za baterky? Pokud se budeš plácat v normal olověnejch se zkratem 600A...k ničemu!!!!
dej radši nějakou AGM baterku (powercell, hollywood...)
pokud chceš dát 70qmm od altíku ...zbytečnost!!! altík máš beztak 90A a v té délce ti bude stačit 20qmm-35qmm a to bohatě
A co předek? Budeš poslouchat "hudbu" pouze ze subwooferů? Na tyto komponenty je kabel 70qmm a dvě baterie zbytečnost. A také jako tomas.V.

01.08.2011, 10:30 |
Flash hifim@ni@k: neni všechno hned ale už asi 100x sem tady četl že je lepší natáhnout 50ku takže budu tahat 70ku kterou mam...na jednu baterii s 20qmm to s RF moc nehnulo až dvě baterky se ukázaly že s tim pohnuly....a když tu 70ku mam tak ji tam dám....do budoucna třeba bude hollywood ale ted tam bude baterie 180Ah/1100A a ty alpiny něco zkousnou....
O té kabeláži : do budoucna na to nesáhnu a to je + tak proč to tam netahat když tim nic nepokazim a ten kabel mam...

02.08.2011, 20:16 |
J0hny tak hlavne ze zesik chodi :-)
Ehmmm, takovej malej dotaz. To mi chceš říct, že na toho malýho chcípáka potřebuješ 2 baterky a 70qmm kabel? To snad nemůžeš myslet vážně.

02.08.2011, 22:25 |
J0hny to asi nema cenu xD

02.08.2011, 22:34 |
Pietro | Upraveno: 2011-08-02 22:36:17
..tak kde jsou ty fotky od A do Z???
todle nemá ani smysl komentovat ..
Tak pokud je to tento
[ Link ] tak to je opravdu chcípák a na ten stačí jakákoliv baterie.

03.08.2011, 11:03 |
hoff Flash - hlavne si ten 70kabel nezamotej do volantu :-D jinak jako dobrej zápich, takovejch baterek kvuli 600w :-D
jsem zvědavý na celkovou montáž a hlavně woofer ten sis zase udělal sám?
už to radši nekomentuje :D

04.08.2011, 19:27 |
macek Flash neblbni a dej ty baterky pro jistotu 4 at ma ten tvuj super silnej zes poradnou stavu:-)))))

06.08.2011, 22:59 |
rebel no já myslím že flash tam časem prida audio až bude mít koruny.
Nicméně 2 baterky by ted byli na nic.
Flash nahod foto

06.08.2011, 23:17 |
Flash všem sorry ale ani sem se toho nedotknul..měl sem sekání a řezání...taky nějaký přesčasy takže makám...
rebel: přesně tak,zesik se dá vyměnit ale kabely by už zůstaly...
Zatim bude jedna baterie v kufru a to Baner Bufallo 180Ah/1100A a v motoráku bude distribuční blok na který dám veškerou elektroniku 4kabílky....tim by to mělo být v pohodě...od altíku bude 70ka asi 50cm do distr.bloku....a od bloku vedu 70ku do kufru...už sem přemejšlel na kostrou a vymyslel sem to že bych zašrouboval do plechu kuss měděný destičky s tlouštkou 10cm do které navrtám díry a s vrchu taky i se závity.. a bude to zemnící terminál pěkně na čistej plech....kabel od terminálu do zesiku bude 70ka a konec ocínovaný a obroušený do kulata aby se vešel do zesiku....
Ano RF neni tolik náročný ale časem něco bude ale ted na to nemam a když už je pěkně tak chci udělat komlek kabeláž a na zimu bude odpočinek...
uvidim co stihnu udělat ale teď sem toho měl mraky takže sem to nezvládl...
Všem sry ale polepšim se

06.08.2011, 23:29 |
Flash J0hny:jj díky zesik chodí ale asi měl málo štávy když mi pohasínalo světýlko nad řidiščem a panel rádia...takže proto du do silnějšího vedení :D
mcdodo:nezustanu jen u tohodle a kabely se neztratí :)
Pietro: sry ale měl sem moc práce shánim korunky...takže ještě vydrž a uvidíš..trpělivost přináší růže..
dragoczskill:to ne ale měl sem moc práce jak v práci tak bokem...a něco zařizuju takže nemam moc času sedět u PC ,a pršelo a když nemam dílnu tak nemam šanci něco udělat-.
hifim@ni@k: nebyl si to ty kdo napsal..Důležité je kabeláž a pořádné napájení protože proudu neni nikdy dost.,. neni to pravda..? zkusim to najít
hoff:to se nemůže stát protože to povedu prahem a k volantu se to nedostane neboj :P
bass305: nee neni to muj výtvor nech se překvapit :)
nezapoměl sem na někoho? :D
doufam ze nebudu mit fousaty deti,az to sem nandas.. Ja mam taky dost prace a hudbu jsem si delal sam,celkem mi to zabralo 2 tydny,denne po par hodkach. Ale clanek bych napsal az by to bylo hotove. A ne ze tu budu strasit s ktovojakou instal a fotkama... Tak proto ta netrpelivost ;o)
flash: a uveze to ta xsara?
jak tak různě čtu ty tvoje výlevy na různých forech tak mě napadá, jestli tě jako dítě zneužívali nebo týrali

10.08.2011, 15:09 |
MaxxT aby to nebyla nalestena bida.. :-) radsi si o tom s nekym promluv, protoze kdyz si ty finance sectes kolem a kolem, tak mozna udelas vic zbytecnych investici, nez tech co bys mel udelat. :-)

10.08.2011, 19:51 |
Toxxx majoni: :D:D:D:D
Majoni.. tys to rozsekl...

10.08.2011, 22:30 |
Flash majoni:ty seš zneužitej kámo...a tohle je osobní urážka takže hned píšu neboj...urážet mě nebudeš!!

10.08.2011, 22:55 |
J0hny ses trapnej blesku :D jinak se pridavam se vsim tak me tam napis taky, diky :D

11.08.2011, 11:38 |
Flash J0hny: já sem trapnej? když tě někdo uráží tak jako co?
nebudu sem už nic psát,protože jediný co se tady dočtu tak urážky a napadání...a nikdo to neřeší....
prosím o SMAZÁNÍ vlákna ...dík
Flash ty jseš asi fakt totální jelito, místo abys nám konečně dodal fotky na který čekáme,tak všechno nahlaš jako závadný, fakt super..

11.08.2011, 15:31 |
macek Dement . A pak se divi ze mu tady takhle nekdo neco pise:-))) jeho prispevky jsou jedno vetsi hovno jak druhy

11.08.2011, 23:40 |
Flash žádný fotky nebudou..zase by to byla samá urážka jako teď ....už sem nic psát nebudu protože tohle je opravdu nenormální někoho napadat a nadávat...každej je tady nejlepší a největší mistr a mezi takovýma asi nemam co dělat takže sem ani nic psát nebudu...jen se občas kouknu co se dějě ... furt stejný...kontrola pravopisu...nadávky..urážky...machrování a předvádění se před členy...už mě to nebaví číst
smažte to už to nechci vidět
Kdyby Ti sem napsali všichni nejlepší a největší mistři, tak si sedneš na prdel a utřeš nos. Docela jsem takovéto ukončení vlákna čekal, jelikož všechny příspěvky co jsi sem zatím dal byly jen plané řeči. A kvůli pravopisu se zlobit nemusíš... Je vás tu víc. :-D
nevim ale aby ses náhodou nerozbrečel, takhle ty řešíš věci?? urazit se a dělat ublíženýho? jsi snad v pubertě?

14.08.2011, 19:28 |
Flash aby to slo lepe

14.08.2011, 19:30 |
Flash a je tam

14.08.2011, 19:32 |
Flash

14.08.2011, 19:35 |
Flash je v kabine

14.08.2011, 20:01 |
Flash 70ka je vedená do distr.bloku na pojistku 80A
S bloku jde pouze 35ka zastrižená na 25mm aby se vesla do term.distr.bloku.
Vedeno do zesiku a sestřiženo na 25ku.

14.08.2011, 20:14 |
Flash je to jen provizorně potrebuju auto takze kabely videt nebudou.
zem je 2x35qmm a to od kazdého pásu do bloku a z nej 70ka s ocínovanym koncem a zbrousená na 25mm jen tak se vejde do zesiku.

14.08.2011, 20:19 |
Flash byl problem kam dat zesik aby se s nim dobře délalo.
Takze na plechu zadni sedačky je tmelem přilepenej obdelník dřevotřisky a zapnuty v latce sedačky...rf je přišroubovany vruty do desky. Je snadno ovladatelny.

14.08.2011, 20:30 |
Flash zatim je hotovo...v planu je vytmelení celeho kufráku tmelem proti drnceni a rezonanci.. To same bude i ve dveřích..nemam penize na drahe tlumeni a tmel se mi uz osvedčil jako antirezonant.ve favoritu...
Jeste sehnat slusná kompa a baterii.
Bedna je zatim tato ale tu dvojitou sem nejak nemel silu vložit,takže bude dvojita ..
V planu je radio a baterie.
Tlumení udělám komplet tmelem je to odzkousený.

14.08.2011, 20:40 |
Flash zapomel sem na bateriove svorky..ty budou od sinus live a zatim staci jedna baterie...chtel bych dat malou holywoodku do kufru ale zatim na ni nemam..misto..ani finance..rezerva jinak dat nejde...pod autem je lpg toroid takze nekam se dat musela.

14.08.2011, 20:44 |
J0hny do toho zesiku si nemusel davat takovou hadici :-) stacila by klidne i 16mm na takovym kousku, ale proti gustu zadnej disputat :)

14.08.2011, 20:45 |
Flash zatim to pohání tento pio.

Měl bych prosimtě jeden dotaz, mam taky Xsaru a chci akorát vyměnit přední repro + vejšky za něco slušnějšího. Audio v autě jde úplně mimo mě, tak potřebuju poradit, co mam vlastně koupit. Když jsou tam origo vejšky zvlášť, tak už jsou výhybky někde v autě a mělo by stačit vyměnit jenom repráky?
Mam koupit 16cm komponentní repro, je to tak? Dík

14.08.2011, 21:05 |
Flash kompa budou jen ve předu a bude je pohánět pg audio wsk2200c
Časem 4kanal.
Repro ve dverích je každe jine.
Nechtěně sem prokopnul impulze tak tam šel sony. Ale jen aby to nehrálo jen s prava.
Takze zatim vše.
Kabel je taženej
Ten nátrubek si dělal nebo koupil?

14.08.2011, 21:10 |
Flash P.E.T.R.K.
No to ti nepovim jestli vyhybka ..tak daleko sem se nedostal ale určitě tam bude,protože s vejškáčů by ti šlo všechno a to by si asi slysel.
Jsou tam 165mm tak pozor při výběru :)

14.08.2011, 21:19 |
Flash jestli sem někoho přeskočil tak to neni umyslně píšu z mobilu,protože jsem v práci :(
Ještě jeden dotaz, vejšky jsou rozměrově všechny stejný? Aby šly jenom vyměnit místo těch origo v palubce.

14.08.2011, 21:41 |
Flash worm03: to je dělaný a bylo to s bednou a blackbasem od zvukaře s českého brodu..
Mam moznost mít toto ale nevim jestli by z toho něco šlo..jedno čerstvé foto z práce

14.08.2011, 21:43 |
Flash a toto

14.08.2011, 21:49 |
Flash P.E.T.R.K: to ti neporadim tak daleko nejsem ale někdo ti odpovi..myslim že jo ale nevim to jistě ..zeptej se prodejce vim jen že předky 165 a zadek 130 nic vic :(

14.08.2011, 23:05 |
Flash Takže bude změna pio vymění jvc :)
Napadají mě kompa od hertz nejsou drahý a na moje hraní by i stačily jen nevim jestli hsk nebo dsk nevíte?

14.08.2011, 23:10 |
Flash chci použít do dveří material misto mdf tak tvrdou dutinku je to dřevodrť lisovaný ze skelnym prachem a utáhne 2tunový náviny takže bych to zkusil místo drahe mdf..jaky bude efekt to se pozná.
Nějakej názor na ty nátrubky?
Je to 152mm tloustka je 3.5mm a delka 15cm uvnitř hladky a zvenku jemné zoubky..zkusil bych to upotřebit ale zatim v tom jen sázim jahody :D
P.E.T.R.K. na těch origo vejškách je vedle konektoru jen kondenzátor.Mně to kámoš udělal tak,že mi výhybky oboustrankou nalepil na rádio aby byli blíž k Iso konektoru a od origo kabelům k vejškám mám kabel ke komponentním vejškám a ty mám v origo domečkách Spectron Spc26z,přilepený Tesa oboustrankou k obložení sloupku dole jak se dotýká přístrojovky.najezdim kolem 150km denně po Praze a drží to :) a mám Xsaru r.v 2002

15.08.2011, 12:05 |
Davados | Upraveno: 2011-08-15 12:16:25
P.E.T.R.K už to nejde editovat.Ptal ses ještě jestli sou všechny vejšky stejný,že bys je dal pod tu mřížku.Moje Spectrony maj 25mm hedvábnou kalotu a origo Xsara maj nějakou plastovou kalotu,ale typnu tak 15-20mm,ale je kolem ní moc plastu.Zkusily sme spectroní vejšku dát pod mřížku a plandala a tak sme jí po obvodu kolem magnetu oblepily pěnovou oboustrankou od Tesa a drželo to a vypadalo to jak origo,jenže hráli odrazem od okna a to nebylo ono.Tak sem je provizorně dal do rohu mezi plast sloupku a palubku a nasměroval sem je na sebe,už je mám tak půl roku a spokojenost (sehnal sem si plast sloupku,tak možná někdy nechám vylaminovat domečky a dám je do pozice,jak je tu má většina)

15.08.2011, 13:01 |
Flash P.E.T.R.K- A máš odpověď
Dvados- a máš tesu tu žlutou nebo to platno grafopásku? Mě to drží distr.blok v kufru je to kvalita a mam to zadarmo :)
Davados: Dík za vysvětlení, mně audio v autě nic neřiká (vim, že jsem na auto-hifi fóru :D ). Jenom origo repro hrajou hrozně, tak je chci vyměnit. Mam Xsaru 10/2001, ale myslim, že to bude u všech stejný.
Tesa je bílá pěnová,ale nelepící (vyhazovací část je žlutá) drží fakt fest,ale před naĺepením sem ji nahřál výdechem topení a dal sem jen 2kousky v místě doteku s palubkou a plastem sloupku.P.E.T.R.K i když Ti muzika v autě nic neříká,tak neudělej chybu v podobě koaxiálních repro+origo vejšky,ale kup rovnou kompa a jejich vejšky nasměruj na sebe

15.08.2011, 15:17 |
Flash davados: to máš jinou :)
Planuju to použít na výrobu cívky jako lepenku pod drátek