Navštíveno 3097x

30.07.2011, 22:21 |
Jazzy Ahoj,zajimalo by me zda ma nekdo naposlouchane tyto dva druhy vyskovych reproduktoru.A ktery znich vychazi zvukove lepe?dekuji
Lépe je čistě subjektivní dojem. Záleží i na zbytku řetězce a nahrávce. Výška může mít např tvrdší ostřejší projev a u některé hudby to nemusí být naškodu, spíše naopak. Na toto ti nikdo nemůže objektivně odpovědět. A není výška jako výška. Jedno provedení a vyšší řada může znít lépe než druhé provedení z nižší řady a obráceně.

31.07.2011, 13:53 |
krisz musíš si poslechnout sam co ti více vyhovuje:) ja si třeba donesl do šopu flešku s mou hudbou .. a poslouchal sem na kerem repru mi to zní lepe pro mé uši :D

31.07.2011, 16:20 |
Jazzy zaujaly me prave tyto reproduktory
[ Link ] ale jak rikam nikdy sem neslysel titanove vysky.
s vynimkou Be som nepocul dobre kovove vysky...

01.08.2011, 08:18 |
Diner Hele v tehle cenove hladine nemuzes cekat zazraky, ale byt tebou, poohlidl bych se spis po techto
[ Link ] ... Za tu cenu velice prijemny projev. Bohuzel nemas vyplneny profil, tak nevim odkud jsi, ale jestli kolem Brna, stav se do ahifi a poslechni si ty repra na demoboardu...
krisz> a co jsi prosím tě poznal z MP3?

01.08.2011, 15:28 |
krisz Zephyr: sen lajk nebo nake to jak vy tu rozhodujuete jestli jo nebo ne tak nevím jak .. ale posloucham Dnb,, a borka v tom obchode poslouchala punk .nebo co to bylo a dala ot do radia na flešce.. a strasny.. nechapal sem co to vubec hraje . jestli kytara a nebo to tak prskáá :D .. tak sem si vzal dnb .. a odposlouchal to co známm:) a co memu uchu lahodíí:)

02.08.2011, 13:23 |
MathesM3 | Upraveno: 2011-08-02 13:24:24
Z toho co jsem kdy měl, jsem poslouchal rád tyhle
[ Link ] a hlavně tyhle
[ Link ] . Čili za sebe dávám palec nahoru "měkkým" kalotám.

04.08.2011, 15:41 |
clown i hedvabi dokaze rezat usi .. :o)) ale neni nad kovove infinity :o))) to bolej az to neni hezky ... :o)
ale je to na kazdych usich jinak .., ale i na zesu, nektere vejsky zakulati, nektere jsou surove jedovate ..
az do auta nacpes 5 - 6 paru za sebou pochopis, ze je to nekdy dobre, nekdy moc ..
ja znam jeste jedny pomerne slusny hliniky a ty dela DEGO :o)