Navštíveno 4419x

Zdravim vsetkych popisem najprv zostavu a potom problem bol by som velmi rad ak by mi s tym niekto pomohol.
Radio pioneer p88rs
zosik: mac audio Z4100
predne kompa Ground zero MKII
vyhybky a vysky od Carpower vyssia rada
sub mac audio maximus 300 (aspon myslim ze sa tak vola)
moj problem spociva vo vypadavani zvuku, Je to nezavisle od toho ci dam hlasnejsie alebo ci otrasy nic na to nema vplyv obcas to vypadava stale obcas nie. Neviem si dat rady v com moze byt problem. Prosim ak sa niekto uz stretol s podobnym problemom poradte.

31.07.2011, 20:28 |
J0hny | Upraveno: 2011-07-31 20:29:45
mas vsecky repra zapojene na tom macu ? nikde nic nezkratuje ? podival bych se kdyz to vypadava jestli na zesiku neblika protect, kdyz to vypadava tak jako vypadne jen zvuk a radio bezi ? nebo se uplne vypina radio ?
ted jeste koukam ty kompa to sou jako jen stredobasy a vejsky mas teda carpower ?
no ano vsetko pripojene na tom macu, nie neblika protect to ma napadlo ako prve pozriet na to, potom som pozrel ci nieco neskratuje kable ale len pri zosiku a pri radiu tam to bolo ok, po ceste by to nemalo byt nikde prerusene je to tahane v prahu a tam by sa to nemalo poskodit. Ano tie GZ su len stredy a vyhybky a vysky carpower, pri tom vypadavani je to asi 0,5 az 1s vypadava len zvuk radio pritom neblika ani sa nevypina. Som uz zufaly lebo sa to neda pocuvat a neviem co s tym

31.07.2011, 20:39 |
J0hny | Upraveno: 2011-07-31 20:44:02
zkus zkontrolovat remote kablik na radiu a na zesiku jestli nemas volnej, kdyz neblika protect tak me asi tak jediny napada ze se vypina zesik
pripadne jeste vyzkousej odpojit jednu vetev ze zesiku a hraj jen jednu a pak prohod, takze vytahnes kompa a nechas hrat jen sub a pak zase jen kompa, esi to bude delat
no keby to bolo v REMOTE myslim si ze by sa vypinal no zelena kontrolka svieti stale, to ze odpojim jednu a druhu vetvu vyskusam len ci vytiahnut len CINCH alebo uplne odpojit od zataze

31.07.2011, 20:52 |
J0hny vyzkousej to vsecko postupne :-) jen cinche na kompa a kompa, jen cinchce na sub a sub atd :-) ale ten remote projistotu zkontroluj taky :) pripadne na zkousku muzes ten remote propojit s +12v natrvalo (ale nezapomen odpojit pak at ti to nevymlati baterku)
este otazocka myslis ze by to mohol byt problem v radiu? alebo skor v zosiku lebo iba tieto veci ma napadaju zosik mi pisti uz dlhsiu dobu a mam taky pocit ze mi na nom nefunguje vyhybka. Len neviem ako sa na 100% presvedcit ze to je zosik

31.07.2011, 20:57 |
J0hny | Upraveno: 2011-07-31 20:59:21
vyzkousel bych prvne to s tim odpojovanim a remote, pak bych tam zkusil hodit jinej zesik (pucit od kamose nebo tak) az kdyby to po vymene zesiku delalo porad zkousel bych jiny radio , pocitam s tim ze si ses jistej ze nemas nikde zkratovane kabely
no tym som si isty lebo keby boli skratovane kable tak by to robilo pri otrasoch ale ono to robi nezavazne. kedy sa mu zachce,

01.08.2011, 10:19 |
Flash vajkooo: vyzkoušel si jiný zesik?
Bihuzial nie lebo nemam ziaden iny zosik s ktorym by som to mohol vyskusat.Dnes som sa pozeral na ten zosik ked to zacalo blbnut a zistil som ze ta zelena ledka co indikuje napajanie malicko blika tak ma napada ze co pisal J0ohny s tym napajanim len remote alebo este kostra a tej sa bojim najviac lebo ta je kompletne za vsetkym tapacirom:(

01.08.2011, 18:21 |
J0hny | Upraveno: 2011-08-01 18:25:50
hadal bych to nejpravdepobodneji na ten remote... ale kostru muzes na zkousku dat dalsi kabel nekde jinde, dobre misto na kostreni sou srouby pasu k sedackam napr
strihni nekde kousek kabliku cca 5 cm a propoj na zesiku remote s +12v na zkousku toho remote ...
ja sa bojim tej kostry najviac ze sa povolil sroub a teraz mi to obcas hadze kontakt a obcas nie. No pojdem to este dnes premerat pocas jazdy kde to blbne multimetrom. Dufam ze ak je to v tej kostre tak to tam neiskri a nevyhori v noci auto :(

01.08.2011, 20:41 |
J0hny ja si ted nejsem jistej jestli tam neco tece kdyz je zesik vypnutej,ale porad tam mas pojistku vepredu a projistotu muzes tu kostru odpojit od zesiku nebo vepredu u baterky vyndat pojistku a mas klidnou noc :)
no teraz som sa bavil s kamosom a vravel ze by tam nemalo nic tiect. Nechal som tam aj tu poistku snad sa v noci nic nestane. Teraz som sa snazil pockat kym to zacne blbnut no nic teraz to ide tak nechapem uz som na pokraji svojho rozumu. zajtra hned ako to zacne blbnut tak to zmeriam a uvidim ci blbne remote alebo kostra. Diky ze sa mi venujes :)
Dnes som to premeral a remote aj trvale napajanie tam su aj pocas vypadavania zvuku.Vyzera to tak ze nieco sa posralo v zosiku lebo pocas vypadavania ta zelena ledka blika no nie vzdy pri vypadkoch ako keby sa vypinal no napajanie tam je aj z remote aj trvale tak uz len asi servis:(
Este taky detail keby boli seknute niekde kable uz na vystupe od zosiku tak by sa mala rozsvietit ledka protect nie?

02.08.2011, 18:11 |
J0hny | Upraveno: 2011-08-02 18:13:44
tak pravdepodobne nakej studenak nekde v zesiku no, pokud vystup vyzkratujes tak by se remote rozsvitit melo, ano, ale toto pocitam ze si vyradil tou zkouskou odpojovani jednotlivejch repro a cinchu :)
zesiky tu spravuje uzivatel : Pavel 528 , kdyby neco :)
No s tym odpojenim mam peoblem a tym ze mam pio p88 a tam je problem s tou poistkou.A ked to vypnem a zapnem tak to uz robit nemusi.Ono je to take nepravidelne ze niekedy mi to spravi po nastartovani asi 2 min a robi to asi 2 min a potom to prestane som z toho na prasky:( ked som zmeral odpor repro tak aj s vyhybkami 5,1ohmu na oboch stranach sub 3,6ohmu.Chcel by som vyskusat iny zosik ale nemam ziadny k dispozicii:(

03.08.2011, 21:37 |
J0hny no vyzkoušet jinej zesik, popripade jiny radio by asi byla nejlepsi moznost, ale i tak muzes odpojit baterku a pak odpojit napr sub a zkusit s tim den nebo dva jezdit a tak pokud nemas moznost sehnat na zkousku radio nebo zes