Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vyjíždění anteny-nastavení radia

o Navštíveno 3387x o
o 04.08.2011, 10:51 | cupra.165
Kluci,kde mam chybu?
Vysvetlim. Nez se dal novou baterku,tak vyjizdeci antena mi vyjela ven pri prepnuti autoradia na radio. Kdyz sem prehraval pres cd menic nebo kazetu,tak byla porad dole. Ted mi po vymene za novou autobaterii antena vyjede vzdy,kdyz zapnu radio a at dam cokoli,cd,radio,kazetu,porad je venku.Kde je chyba? Autoradio nejaky sony x plod,cd changer vzadu,autoradio ma taky kazety. Da se to nastavovat nejak na radiu?

o 04.08.2011, 12:25 | Brnďa
určitě někde v nastavení :-)
o 04.08.2011, 12:29 | cupra.165
Tak aspon tak,ja vubec netusil ze neco podobneho radia umi :-) Tak pomackam cudliky a uvidime :-) Ď
o 04.08.2011, 15:35 | clown
nebude to delat zapnute RDS / TP .., to pak ma furt aktivni antenu / tuner..
o 04.08.2011, 16:04 | cupra.165
Jee,dekuju moc za navedeni. TP se mi tam objevilo,kdyz sem si hral s radiem.Zni to i logicky.Dekuju moc za pomoc.
o 04.08.2011, 16:11 | clown
NZ :o))

spis se tady resi opacny problem, ze lidi na tom napajeni anteny maj spinani pro zes, vypnou tuner, zes se vypne taky :o)) ale ma to oboje stejny zaklad .. :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3037 sekund.