Navštíveno 3370x

chlapi kdo má tohle radio zmáknuté a mohl by mi poradit s nastavením? je tu spousta věcí kterým nerozumím. potřebuji naladit kompa + sub
co znamená v nastavení subu sys 1 a sys 2 ?
jak se tam dá nastavit lpf na 80 a hpf na 80?
co ovlivňuje tlačítko defeat?
stiahni si manual a preloz si to pomocou google translate, je to tam velmi dobre vysvetlene...
boze moj, poznas google ? alebo ofiko stranky alpine ?
[ Link ] ja viem, lenivost je tazka choroba. ktora sa neda liecit

09.08.2011, 22:46 |
J0hny subwoofer system 1 je ze hlasitost subwooferu jde soubezne s hlasitosti ostatnich repro
system 2 to ten subac trochu posili na nizsich volume a potom mene stoupa hlasitost - proste je vyraznejsi i na nizsi hlasitosti
tlacitko defeat kdyz das na On - vypne veskera nastaveni urovne basu, vysek apod co tam mas nastavene a hraje jako by vse bylo na 0
lpf to radio tusim nema
hpf nastavis podrzenim tlacitka sound dele (mozna tam sound nemas, ale kazdopadne neni problem se k tomu doklikat v jednoduchosti ovladani alpine :) )
jasisoft radši zklapni,tvoje kecy mě nezajímaj.jestli nechceš poradit tak sem ani nelez.
pisal si, ze nevies kde stiahnut manual, tak som ti dal link a este sa stazujes. prepac al toto uz je fakt lenivost....
a to co napisal J0hny nie je tak uplne pravda, ale tak to je jedno, aj tak by si tie nastavenia nikdy nepochopil ked si nevies ani precitat, respektive prelozit manual....
psal jsem at mi poradí kdo tohle radio má zmáknuté .nechci se hrabat v milionech nastaveních. chci udělat pár nastavení a hrát.radši poslechnu poznatky lidí kteří to radio měli než abych si stáhnul manual a pak se stejně tady ptal. chápeš to už?????
tak radši poraď když víš,já teda nevím jak to správně nastavit.

12.08.2011, 00:09 |
J0hny | Upraveno: 2011-08-12 00:10:51
subw system 1 : Subwoofer level changes according to the main volume setting
subw system 2 : Subwoofer level change is different from the main volume setting.For example, even at low volume settings, subwoofer is still audible
Adjusting sub/bass/treble/balance/fader/loudness - u vsech funkci napsano : This function is inoperable when DEFEAT is set to ON
hpf nastavis podrzenim tlacitka imprint tam se dostanes do menu kde si koleckem natocis hpf, potvrdis a koleckem nastavujes frekvenci
nastaveni lpf sem primo nenasel takze bud ho nema, ale v navodu se keca o integrovanym x-overu takze to tam mozna nekde bude(ale je to teda navod i na x300 tak nevim, zkus to proklikat, alpinka neni tezka na ovladani :) )
co sem to napsal tak spatne jasisoft ? :)