Navštíveno 6231x

08.08.2011, 20:39 |
Mlask Zdravím Vás, vybírám si mezi dvěma autorádiema, tak by mě zajímalo jestli nemáte s nimi nějaké zkušenosti.
Vždy jsem chtěl tohoto Clariono kvůli 6V výstůpům na sub, ale zase mě moc nenadchl displej, který podle mě nění moc čitelný(přehledný). Zato mě nadchl Kenwood(vybaveností), kterej má sice jen 4v výstupy, ale zase pěkně čitelnej displej s více řádky což je pro mě také důležité pro lepší hledání muziky z flešky, kde je několik stovek mptrojek.
Důležité je pro mě USB, 3páry RCA, 4-6V výstupy, BT výhodou atd atd což mají obě. Pohánělo by to sub Hifonic 750w rms.
Tak nevím pro jaké se mám rozhodnout. Budu rád za Vaše názory, co se týče kvality, zvuku, vybavenosti a ovladatelnosti. Děkuji .)

08.08.2011, 20:41 |
Mlask

08.08.2011, 20:42 |
Mlask
za mně rozhodně Kenwood, Clarion má hrozně debilní ovládání

09.08.2011, 14:27 |
Ravo Nevím jak zvukově, ale ten Clarion na mě působí jako vesmírná loď Nostromo :)
Mám pocit, že bych to ovládání asi nedal...

09.08.2011, 17:52 |
Daryl (A)
tady neni o cem. Zvukove jedine clarion i pres jeho blaznive ovladani ( na ktere si zvyknes ).
Otazka je jestli ty 6v vystupy neco opravdu zmeni, myslim ze tam nejaky zasadni rozdil nebude. Ovladani tecto clarionu je priserny. Kenwood mozna neni v necem nejlepsi, ale je vsem nadprumerny. Mel jsem sony, alpine, jvc a kenwood. Toho kdyz jsem kupoval tak jsem vybiral mezi nim taky clarionem s takovym tim posouvacim rameckem nebo co to bylo, no des a hruza na ovladani :D sel bych do kenwooda znovu klidne. Ale nejsem zadnej audiofil, vyhovuje mi tim, ze je vsestranej a dobre vybavenej.

09.08.2011, 18:16 |
Mlask Taky se začínám přiklánět ke Kenwoodu, ikdyž právě tenhle Clarion s 6V vystupy byl muj sen. Přeci jenom asi nakonec zvítězí to ovládání, který je pro mě důležitejší, pro normalní provoz, protože taky nejsem žádnej extrémista. Teď mam staršího Kenwooda jen na cd a celkem dobrý.Měl sem i clariona(novějšího bez cd mechaniky)a ovládáním mě taky nenadchl, ikdyž tam neměl nic posuvnýho, pouze vše dotykovýho, tak ke všemu se mi zdál i docela pomalejší(než člověk našel, nebo se dostal k nějakej skladbě) tak to byla doba. A na to si teda myslim, že bude lepší Kenwood.
Jako píše Daryl...Ten Kenvood sa mi zdá zvukovo suchý..

10.08.2011, 18:30 |
ddawe mám clariona 778 přez dva roky a ovladání není tak strašný jak to vypadá, zvykneš si na to a zvukově super, jen čitelnost displeje na slunci je bídná

10.08.2011, 18:53 |
Misso Mám ten Clarion, no v tvojom prípade by som volil KENWOOD. Ak nechceš ísť do aktívu tak je pre teba Clarion zbytočne riešiť. 4V výstup ti musí stačiť. Mal som predtým KENWOOD a bol som max. spokojný, nikdy by som ho nemenil, keby zvládal aktiv. Na to ovladanie clarionu si neviem zvyknúť, na kenwoode sa s otočným ovládačom dalo jednoducho a rýchlo listovať medzi skladbami a priečinkami, na clarione je to tak komplikované a neprehladné, že to za jazdy nikto robiť nebude.

11.08.2011, 11:00 |
MaxxT jak pise Misso. Pokud nechces aktiv, tak u Kenwoodu budes vic spokojenej. Zvykat si na ovladani, ktery je u clarionu relativne krkolomy, mi neprijde jako pohodlna vec k radiu, ktere budes mit treba dva roky a budes ho ovladat pomerne casto. Zvuk ma Kenwood moc dobrej. Cela sestava ti bude hrat tak dobre, jak je nejslabsi tvuj clanek hudby. :-) Takze si dej ruku na srdce a rekni si, co ti tam tak asi hapruje. :-)

11.08.2011, 17:52 |
Mlask Hm tak to je asi pro mě jasná volba Kenwood. Clarion by byl sice lepší(výkonější), ale pro mě zbytečný. Pro mě je důležitejší v tomhle případě to ovládání, protože do aktivu fakt nepudu. Max do budoucna snad plánuju, že pudou kompa taky na zes a k tomu bohatě postačí kenwood. Tak mam teda jasno a všem děkuji za rady :)

11.08.2011, 18:51 |
clown a CLA 778 se jeste prodava ???, myslim, ze resite o 2 generace jine stroje ..

12.08.2011, 10:01 |
jao02 No to by vysvetľovalo ten rozdielny dizajn.Ja mam tiez Kenwood a som snim spokojný. Co sa tyka zvuku ak to budes mat na seriovych reprakoch alebo kompach v cene do 3500Kč tak nejake rozdiely v kvalite zvuku medzi nimi ani nespoznas.Ak si vsimnes testy ak testuju radia v tejto cene tak pouziju zosilovace ako napriklad DLS A3 a repra od Focal v cene 15000kč aby presne zistili rozdiely. Takze v tvojom pripade je jedno ktore si vyberies oba su dobre.