Navštíveno 3683x

Ahoj, mám v autě 2x JBL GT-5 12 v 130L bassreflex ozvučnic, a 2x nátrubek cca 100 x 250 mm.
A dneska sem náhodou narazil na tenhle sub i s ozvučnicí
[ Link ] Ta bude mít asi kolem 45L.
Nehrálo by to líp kdybych udělal menší ozvučnici ? Mám to na zesu mac audio Z4200.
ty krávo kde ses dopaplal k takému objemu ? včem to vozíš ?
Tak mám kombi :-) původně tam byl sonic 15
Tady sem naťukal rozměry
[ Link ] a vylezlo 130 L :-D
link nefrčí .. neřekl bych že 1 basák v této cenové kategorii bude hrát líp jak dva ..
Však já tam nechám 2 jen mi jde o to jestli mám zmenšit ozvučnici na nějakých 80 L. Abych to neřezal zbytečně. A možná změnim i zes.
když chceš nechat basáky a máš dost místa tak bych nic neřezal . pokud chceš jiný zes tak si kup nějaký monoblok nebo 2 nějaký dual .. kdyby jsi chtěl mám na prodej
[ Link ] cenovka 2500 15 měsíců záruka u ahifi.cz ..100/ stav optický i technický .. :D
co takhle zkusit zmenšit objem tím, že něco vložíš do bedny??? Samozřejmě přišroubovat, nebo přilepit. Pak bys viděl, jestli to bude hrát líp nebo ne ;-)

11.08.2011, 11:14 |
Flash Typerr: psal sem ti meila
dragoczskill : ten mac audio dává tušim 2x285 Watt RMS nevim co je na tom pravdy. Nebode tem mono. slabej ? 400W při 13,8 V.
Zephyr: dobrý nápad díky.
A nebo mě napadlo dát do bedny 2x
[ Link ] bassreflex 56L.
A co se vyfláknout na dva zmetky a dát jeden lepší?

11.08.2011, 18:49 |
clown Zephyr a mcmodo maj pravdu ..
na to dld ti nebude stačit zesík a to dd nevím no .. co skusit zainvestovat do něco dražšího a vzít třeba bazarovku ..
No zesik pujde jinej nejakej monoblok. Ale postupne vycpu necim bednu pak vymenim zes a pak mozna novej basak. Tak diky za rady.
No zesik pujde jinej nejakej monoblok. Ale postupne vycpu necim bednu pak vymenim zes a pak mozna novej basak. Tak diky za rady.