Navštíveno 3566x

Zdravím , mám takový "menší" problém s autorádiem a to že mi píská ve výškách (alternátor). Skoušel jsem přikostřit rádio odrušit signály i napájení a nic nepomohlo , taky jsem si myslel že je to rádiem (pincek známý problém s pojistkama) ale nebylo. Skoušel jsem i jiný zesilovač i jiné signálové kabely (SL 3x stíněné) ale nic nepomohlo . Pak jsme s dodem skusili jeho P88RS a tradá :D pískání zmyzelo takže předpokládám že potřebuju rádio s vysokonapětovýmí výstupy . Takže se Vás táži :D jaké rádio by jste mi doporučili ? Hlavní požadavky USB, hodiny ,záruka aspon půl roku a výhodou přehrávání dvd . Pokud má někdo něco doma tak mi sem hodtě link nebo i nějaký prodejce :) .. cenovka kolem 5-6 tis .. Díky
jo a 1 din 2 bych bral ale nemám ho kam nacpat :(
Mal som podobný problém ako ty že mi pískalo vo výškach z Pio 6000,skúšal som odrušovače a podobne ale bez výsledne. Pritom mám signálky Audison ťahané ďaleko od silových....Pio som predal a kúpil Alpinku a max. spokojnosť.

15.08.2011, 12:48 |
Flash mam rádio přímo na baterku a pohoda..nic nepíská..nemůže to být tim že máš napajení a kostru klasicky místo od baterky?
Tak jsem si pořídil Alpinu CDA 117Ri a zatím maximální spokojenost :) Pískání se stratilo a hraje nádherně :)