Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaký nejlépe použít RCA kabel

o Navštíveno 4791x o
o 14.08.2011, 20:15 | audia3t
Zdravím chci se jen optat jaký pak mám nejlépe zakoupit RCA kabel od radia dozadu? Je nějaky rozdíl v tlouštce a v tom kolikrat je to stíněné? Děkuji za radu.

o 14.08.2011, 20:20 | Midnite
záleží kolik chceš investovat. Hodně povedené jsou tyto od
StreetWires: [ Link ]
Za sebe doporučuji od AIV buď colorada nebo tyto: [ Link ]
o 14.08.2011, 20:25 | Seat Power
nebo [ Link ]
o 14.08.2011, 20:46 | CarMedia.cz
ZNX kabely jsou za fajn peníze a odvádí skvělou práci. Používám je od základních instalací, až po SQ a nikdy mě nezklamali. Pokud by někdo chtěl vysloveně top, tak máme i vyšší třídu Zero Noise 7 [ Link ]

Ale jak jsem psal, i klasika ZNX je moc fajn. Nevím, jakou délku chceš, 5m najdeš zde [ Link ]
o 14.08.2011, 20:48 | CarMedia.cz
Midnite: Colorada nejsou a pravděpodobně ani už nebudou, ale to nechci malovat čerta na zeď. Ještě mám jeden 5m a dva 3m skladem, řekl bych, že poslední v republice.. :-D
o 14.08.2011, 20:57 | Aegis
za mě AIV [ Link ]
o 14.08.2011, 21:00 | Midnite
Revilo: zaslechl jsem, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Myslel jsem, že to je jen nějaká báchorka.. Je to škoda, ty kabely jsou opravdu TOP za tu cenu
o 14.08.2011, 21:26 | J0hny
Aegis: ten sestikanal jak si hazel odkaz, nevis prosimte kolik je delka jednoho kanalu od toho mista kde jdou vsechny v hromade ? jde mi o to esi bych to natahal ke vsem zesikum kdyby byla vetsi vzdalenost
o 14.08.2011, 21:32 | Midnite
tuším, že to je tak 20-30cm, podle odhadu těch, co mám já
o 14.08.2011, 21:51 | CarMedia.cz
Pokud chceš 6ch, tak máme AIVčko v akci za opravdu bezkonkurenční cenu [ Link ]

Délka kabelů od krčku je 20 cm.
o 14.08.2011, 22:05 | J0hny | Upraveno: 2011-08-14 22:06:22
no zacinam s SQ, koupil sem pio p88rs a tak to chci nejak postupne resit, signalama pocinaje pac ty mam jeste z dob sveho mladi nake levne noname :) a chtel bych uz neco kvalitniho co mi tam zustane, myslis ze ty AIV se hodi ? jinak cena prekrasna

jo a pardon audia3t ze sem ti sem vlezl
o 15.08.2011, 10:04 | Aegis
Myslím, že ty AIV jsou uplně super, sám je mám a jsem spokojenej. Aby jsi poznal rozdil mezi AIV a třeba nějakýma KIMBER, tak by jsi musel mít sestavu cca za 100tisice. AIV opravdu ideální záležitost !!!
o 15.08.2011, 12:02 | japonec1
Kup AIV. Mam a max. spokojnost za tie peniaze.
o 19.08.2011, 12:04 | J0hny
diky vsem, vcera mi dosli ty AIV od revila, nahodil sem je a takovou zmenu sem jeste neslysel, nikdy bych neveril ze signaly dokazou tolik zmenit zvuk. hlavne vejsky sou o xx procent lepsi :) a kabely sou hezky a kvalitne zpracovane :)
o 19.08.2011, 17:52 | BMWE30
Já používám na zakázku dělané signály i s koncovkami tasker v moji sq instalaci a max spokojenost
o 20.08.2011, 12:12 | ivls
to J0hny
jj, dobrý signálový kabel je základ pro dobrý přenos

pamatuji si, když jsem měl nějakej totalně nejobyčejnější signal.kabel a pak jsem koupil signal kolem tisícovky, prožil jsem to, co ty popisuješ - neskutečný posun - začalo hrát, co předtím nehrálo

moje poslední signálové kabely byly tyto [ Link ]
ikdyž na oko, co se týče kabelu normální obyčejný kabel, na zvuk nejlepší, co jsem měl
jinak tento jsme porovnávali s jedním kabelem podobné cenovky a druhý nejmenovyný oproti mogami propastný rozdíl ve zvuku
tím chci říct, že i drahý signálový kabel může zvukově spadnout někam do kategorie za třetinovou cenu
vždy, pokud ta možnost je je nejlepší vyzkoušet, přímo na instalaci v autě

jinak ted nemám ani cm klasika signálového kabelu, jen optika a tyto starosti už nemám :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3365 sekund.