Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Uprava instalace autohifi

o Navštíveno 3672x o
o 14.08.2011, 23:11 | Antonio
Uvažuju, že předělám zapojení autohifi v autě a zajímá mě Váš názor. Aktuálně: Autorádio JVC Chameleon, v předních vytlumených dveřích POWERBASS S-6C, v zadním dřevěném uzavřeném platu KICX STC 6.2, Sub Hertz ES300, vše zapojeno přes 5-kanál SinusLive 3505, 4x50 + 1x150 RMS, hraje to celkem slusně, jsem s tím více méně spokojen, nejsem žádný velký audiofil. Přemýšlel jsem, že 5kanál vytáhnou, zapojím repra na výstupy z rádia a místo celkém velké bedny s wooferem koupím nějaký menší aktiv, který by se dal jednoduše kdykoli odpojit a uvolnit místo v kufru. Otázka zní, poznám hodně na celé sestavě, že repro hraje pouze přes rádio? Jde mi o to, že auto používám poslední dobou spíše jako nákladák a zástavba mi krade celkem dost místa...
Dík za názory

o 14.08.2011, 23:21 | endru.ondra
JJ bude to hodně znát
o 15.08.2011, 01:30 | Flash
to je pravda radio ti to už nedá..aktiv je pěkná věc ale s místem je to horší...a co zkusit zesik někam do kabiny?už sem ho viděl i v palubce nebo ve dveřích :)
o 15.08.2011, 09:34 | Seat Power
kazdopadne si pohorsis,jeden zesilovac ti prece nebere nejak extra misto,soupni ho treba pod sedacku apod..aby si mel volnejsi kufr,dale bych hledal sub s co mozna nejmensimy naroky na objem ozvucnice,nejaky desetipalec do uzavrenky a mista ti zustane si mylsim habadej.
o 15.08.2011, 23:54 | endru.ondra
Nebo zkus 8palec mam ho tedko v kombíku a bohatě mě to stačí
o 16.08.2011, 19:46 | noclue
Tak daj maly zosik na kompa pod sedadlo spolujazdca.
o 18.08.2011, 11:40 | Antonio
mozna bych zesik vrazil někde k rezervě, nebo ho pridelam zezadu na sedacky. ale ten mensi SW by nebyl marny. musim se podivat po něcem... moc se mi libi takove reseni, ale uz ted vim, ze se mi to nebude chtit vyrabet:-( [ Link ]
o 18.08.2011, 11:52 | CRK
Bude to hodně znát. Kdybych to řešil já, tak bych dal repro na menší zesik a ten pod sedačku a sub bych dal do rezervy nebo bych udělal dvojitou podlahu - pokud by ti nevadilo, že se zvedne asi o 13 cm - a dal tam nízkoprofilový subwoofer.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3666 sekund.