Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > poraďte

o Navštíveno 3722x o
o 18.08.2011, 23:42 | Zukischime
Mám dilema...proto prosím o rady
Vybral jsem z některých obchodů levnější ozvučení do auta,tak se ptám kterou mám zvolit...mě osobně se nejvíc líbí subw.od crunch...pokud by jste se mnou souhlasily...potřeboval bych poradit jaký zesilovač k takovéto bedně...jaké parametry...samozřejmě kvalitu za rozumné peníze.Díky všem za rady.Kdybu tu byl někdo online a nudil se jsem na FB Jiří Černý Liberec

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ] chce za něj.3200kč s tím že je používaný

o 18.08.2011, 23:53 | endru.ondra | Upraveno: 2011-08-18 23:56:55
Pokud máš omezený rozpočet tak bych se kouknul tady bazaru. Z toho co si dal je použitelný tak magnat z aukra ale jedině že vyměníš kabelovou sadu.
Edit: jinak proti bedne od crunche nemam vůbec nic ten sub je dobrej. Vyhnul bych rozhodně aktivním subům pokud chceš dělat rozáhlejší instalace.
o 19.08.2011, 01:23 | Zukischime
Nevydržel jsem to odkliknul jsem tu bednu od magnáta...výjde to v této cenové relaci asi nejlépe...je k tomu i zesik...hned příští týden nechám namontovat :-)))
o 19.08.2011, 10:09 | Misso
Zabudni na aktivne bedne aj chceš niečo fakt lacne a použitelné, tak si kúp Xpress 10/12, k tomu si zožeň zosik 2kanal 200-300W v mostíku a bude to lepšie ako čokolvek v tých linkoch. Bude to chcieť trochu námahy spraviť bednu ale výsledok bude stáť za to.
o 19.08.2011, 10:50 | Seat Power | Upraveno: 2011-08-19 10:50:57
navstiv Autohificentrum Liberec,ale volil bych nejspise osvedceny SW za dobry prasulky od Bull Audio.
o 22.08.2011, 19:48 | Maxxxxam
jestli chces tak ti muzu nabidnout tento subwoofer [ Link ] za 2500 Kc
s tema co posilas se to neda srovnat:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3171 sekund.