Navštíveno 3597x

řeším kam nacpat USB
radio JVC 720
auto je nedůležité
jde mi o to jestli volíte ,popelník či odkládací schránky ,loketku ,nebo zaslepené tlačítko v palubce
to je tak co mě napadlo ale nějak nemám představivost pokud máte foto sem s ním ,díky

24.08.2011, 00:12 |
J0hny to kam to das je vcelku na tobe, ja ho mel strcene prvne v prihradce u spolujezdce ale poletujici bordel uvnitr mi dycky po par km tu flashku vyrazil z konektoru:D potom sem ho dal do popelniku, nechtel sem nikam vrtat diry do palubky, misto zaslepky to tez neni spatnej napad, prinejhorsim muzes koupit zaslepku novou, ale mej na pameti nake dobre misto abys ji treba rukou neurazil
vyber ro kde je to nejjednodusi to dat.
v popelniku, je to zavrene neni to videt, podle me idealni, stacilo jen vydloubnout sklicko pres ktere sviti zarovka, ktere se da vratit zpet

24.08.2011, 10:16 |
Tomas tiez popolnik, oblepil som ho z vnutra potahovym kobercom, aby to pri jazde neklepalo.
popelník nebo přihrádka před spolujezdcem, prostě aby to nelákalo šmejdy ...
Měl jsem to místo prázdnýho místa na tlačítka (stahování okýnek přímo pod rádiem), tam mne to ale začalo překážet, tak jsem to dal do přihrádky a mnohem lepší.
USB mám v Koktávce vedle diag. zásuvky. Vyndávám to jednou za čas, tak mi horší přístup nevadí.
2 TUNER to jsem hledal ale nenašel
všem díky

27.08.2011, 11:05 |
clown u O1 a SuperBlbsocky jsem to daval do volne pozice tlacitek na palubce .. u O1 to v klidu muzes nechat pod tunelem u spolujezdce pod kobercem, je tam misto .., u O2 jsem to vytahl do vrchniho kasliku .. vejde se tam toho pomerne dost .. tusim, ze aktualne tam mam 1x HDD a cca 4x flash