Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nová hudba v BMW 523i

o Navštíveno 3398x o
o 28.08.2011, 04:43 | Jerry159
Zdárec chlapy :) no tak jsem pořídil nové auto a časem bych chtěl zase dát hudbu nějak do kupy :) akorát mám takovej problém :D :D :D je to BMW 523i v plný palbě a takže tam mám originál radio tv navigaci a počítač v přístrojové desce...Co se stím dá dělat ??? mná to cenu překuchávat nebo to nechat tak jak to je a a až to odjezdím tak prostě zase poslat dál a nechat bavora jinému....jinak je to Touring...takže počítám časem bud se dvouma 15" kicker l7 nebo 12" :) ale vše bude záležet jestli se tam dá lepší radio a co by pak skončilo...abych nepřišel o palubní pc a atd....máte někdo s tím zkušenost ???

o 28.08.2011, 08:34 | Meda
Pokud nechces prijit o pocitac mas jedinou moznost-pridat si treba do kastliku "poradne radio"

U prvni E39 jsem vyndal origo navi, vyrobil ramecek a naimplantoval 2 DIN Kenwood, vse supr, jen jsem prisel o spotrebu atd., coz mi nevadilo, ale pak jsem z nejakeho duvodu odpojoval baterku a pocitac se mi prepnul do Italstiny, jelikoz auto bylo puvodne urceno pro Italii a uz se mi to nepodarilo hodit alespon do ENG, takze suma sumarum, prijit o pocitac nevadi, prijit o moznost si neco nastavit vadi :(

Treba by to slo prepnout pres diagnostiku, ale k tomu jsem se nedostal..
o 28.08.2011, 11:07 | Jerry159
no to bude ještě zajímavé...tak v obchodě se někdě třeba dá sehnat rámeček origo na 1din nebo 2din radio né? ...a na druhou stranu abych třeba nepřišel o tempomat..?
o 28.08.2011, 16:32 | Meda
Mam doma kryci plastovy ramecek na 1din, bohuzel pod nej neni zadny kastlik, budes si ho muset vyrobit, nebo vysolit peknych par tisic za nejaky set, neni to lacine :(

O tempomat neprijdes, ten preci nema se zobrazovanim udaju na displeji nic spolecneho..

Pocitac ti bude dal fungovat pod budiky, ale nebudes si moci vyresetovat hodnoty, ani popripade menit jazyk atd.

pokud nechces o nic prijit, sel bych cestou "druheho" audia..
o 03.09.2011, 09:35 | Jerry159
a kam ho dát?? přemýšlím jestli nebude lepší to fakt vyhodit a obejít se bez palubáku...ale když to už budu dělat už nechci nějaký Eonon radio ...kde stojí equalizer za hov...o a chtěl bych dvd určitě a nejspíš asi 2din...ale nevím jestli jetý protože nový zase bude stát kolem 15tis ...kvalitní
o 03.09.2011, 09:55 | clown
no ja bych si pripravil vic nez 15t, aby to zahrano a nesahalo se moc do origo instalace :o) poptej se u extrem-audio.cz
o 03.09.2011, 10:50 | Jerry159
no tak uvidíme co se vymyslí....bude to ještě zajímavé ale :-( :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3627 sekund.