Navštíveno 3000x

cawte chalani mam vas zopar otazociek ohladom tohoto zosiku...
[ Link ] uz niekto z vas robil montaz a pouzil tento zosik?alebo pocul uz hrat dakom aute? oplati sa kupit?bol by dobry do aktivu?
je to hybridny zosik AB+D..
je to rada slash, tak neviem co o tom potrebujes viac pocut. samozrejme vykon je vyssi ako udava vyrobca a najma JL plati, ze nie je watt ako watt. ale osobne by som isiel do novej rady XD. malinky zosik co utiahne cele auto. predsa len rada slash uz pomaly konci a postupne je nahradzana novymi radami zosikov.
jasi: lebo mam moznost kupit tento zosik ma okolo 2roky vraj a cena 330e... ty mas JL zostavu vsak...
330€ je podla mna moc, to by som zan nedal. najma ked za podobnu cenu sa uz da zohnat 5kanal z rady XD. a na ebay tie 500/5 idu okolo 200-250€.
ale XD cko nieje slapsie vykonovo ako slash nahodou? vdaka za upresnenie ceny,tak by som sa kusok osral...
xd 700/5 ani nie je o moc slabsie, skor by som povedal ze tie vykony su vyvazene. sice je to nizsia rada ako slash ale je to malinky zosik, nenarocny na stavu a hlavne pouziva dost vela technologii z vyssich rad zosikov....
[ Link ]