Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Já chci zase SQ muziku:)

o Navštíveno 4507x o
o 30.08.2011, 19:46 | BMWE30
Né vážně : každý chce jen pořádné tuc tuc ale já bych raději pokud by jste mi poradily testovací stopy pro sq popřípadě i skladby které jsou jakoby prototo předurčené. Měl jsem nedávno v merku vyhlídlou skladbu ofiko pro Bowers wilkins kytarovka od nějakého zpěváka (starší pán) bohůžel si zaoh nevzpomenu kdo a co to bylo a v historii také nic. Takže Vás prosím zda by bylo možné něco předhodit. Děkuji předem

o 30.08.2011, 19:48 | Toxxx
A co Aliante? Pisal som sms a uz si sa neozval.
o 30.08.2011, 19:51 | BMWE30
Ahoj Toxxxi přiznám se měl jsem toho spousty a stále mám, vím o něm a jakmile se na to naskytnou korunky rád ho vemu bohůžel teď řeším ještě nové zesilovače a v podstatě se mi nákup kreje z prodejem takže se prosím nezlob ale jakmile to půjde dám vědět
o 30.08.2011, 19:57 | Toxxx
Mne staci iba napisat aby som vedel co a ako;) Chapem ked niesu na nieco prachy.
o 30.08.2011, 20:04 | lukee_cz
jak budes mit cestu do Brna, tak se ozvy. Focaly, B&W, McIntosh, Dynaudio, vybery od Chesky Records, Stockfish, ...vsechno je :)
o 30.08.2011, 20:07 | Toxxx
lukee: A hlavne nase testovacie CD mu pribal:D
o 30.08.2011, 21:17 | BMWE30
[ Link ] dámy a pánové mám ji ofiko BaW represent song
Lukee_cz určo se ozvu prozatím ujíždím na morcheeba:)
o 30.08.2011, 22:03 | J0hny
[ Link ]

bohuzel, ale bez hlasu
o 31.08.2011, 09:19 | hifim@ni@k
Allan Taylor je samozřejmost. Dále jak píše lukee.
o 31.08.2011, 14:33 | db-marek
možno niekoho zaujme Katie melua
[ Link ]
o 31.08.2011, 16:57 | Cenda
kvalitních CD je hromada, ale k testovacímu CD - pokud už ho seženeš - musíš mít i "návod". Dobrý cédo vydalo Chcesky rec., kde vždy před stopou byly informace, na co je zaměřená a co máš jak správně slyšet. Dobře se taky hodnotilo na EMMA CD 2005-6 (už nevim přesně, prostor byl testován na tracku s hlasem a klapotem bot).
o 31.08.2011, 18:05 | BMWE30
děkuji za rady a tipy klidně raďte dále v tomto směru jsem se chtěl zeptat jak je to s disky SACD je možné je přehrát na pio 88rs??? Dnes jsem měl možnost poslechnout si jeden kousek v poslechovém centru na zesilovači Rotel a sloupech Nautilus pak jsem poprosil zda je možné poslechnout si vlastní cd (morcheeba skladba Rome Wasn't Built In A Day) abych zjistil jaký je to rozdíl oproti autu. No musím teda říct že rozdíl byl obrovský a to si trofám říci že caraudio je na docel solidní úrovni. Ale alespoň vím v čem je je třeba co zlepšit a tak no. Zkušenost v každém případě dobrá:)
o 31.08.2011, 19:04 | hifim@ni@k | Upraveno: 2011-08-31 19:06:03
Prostor v autě je obrovský kompromis. Asi bych se nebál říci, že autohifi za 150tis přehraje homehifi už možná tak za 50-70tis. Jakmile se v tom jednou začneš takto vrtat, tak rychle zjistíš, že opravdu dobrých nahrávek zase tolik není.
ale mrkni i na EASCA CD. Také jsou k němu vysvětlivky.
o 31.08.2011, 20:07 | BMWE30
hifimaniak: kde se prosím takové cd dá pořídit, ajak je to prosím s těmi sacd disky děkuji
o 31.08.2011, 20:26 | jasisoft
sacd je uplne iny format nez CD... vyzera to rovnako ale je to uplne nieco ine. sice niektore sacd idu prehrat aj na normalnych cd prehravacoch, ale musia mat aj special cd stopu. co tak pouzit google alebo wikipediu ? ja viem, lenivost je svina.... tu mas vcelku zrozumitelne info [ Link ]
o 31.08.2011, 20:28 | lukee_cz
u svych testovacich a mozna i jinych dava treba NAIM label obrazek s rozmistenim nastroju, coz je taky super. Jinak Easca CD prodava jako originalku Revilo co sem videl (pripadne kdyz dojedes do Hermanaku tak urcite tam :) ) nebo opet jak budes v Brne poresime.
Co se SACD tyka, tak mas smulu a i kdyz rozdil CD vs. SACD potazmo DVDaudio uz se tu resil a rozdil je rekneme velky, tak na vetsine instalaci to moc smysl nema. Jinak srovnavat car a homehifi radsi nezacinej nebo zjistis, ze to v tom aute nema smysl ;)
o 31.08.2011, 20:29 | BMWE30
Jasisoft: děkuji za vysvětlenou lenivost v tomto ani moc roli nehraje spíše mi šlo vyloženě o toto rádio (pio 88rs ) zda je možné je naněm přehrávat. I přes to děkuji
o 31.08.2011, 20:30 | BMWE30
lukee děkuji a pomaličku chystej nádobíčko budeme opět ladit :)
o 31.08.2011, 20:50 | jasisoft | Upraveno: 2011-08-31 20:51:18
no na pio88rs skratka nic take neprehras. bolo zopar autoradii ktore sacd pripadne dvd-audio zvladnu prehrat, ale to su uplne ine cenove kategorie nez spominane pio. rataj cenovku tak 5-20x viac nez pio.... namatkovo napriklad alpine f1 status DVI-F900 vedela prehravat DVD-Audio, ale cena je sialena, napriklad take sacd vedelo prehravat aj playstation 3, konkretne prve 2 generacie, ale model uvedeny 10/2007 to uz nemal ani ziadny novsi....

konkretne SACD zvladalo zopar radii od sony, tusim az 3 modely boli v ponuke, aj ked u nas asi ani jeden nebol dostupny.... [ Link ]

to je asi tak vsetko. u nas si bohuzial odkazany len na audio CD, pripadne zopar novych multimedii by mohlo zvladat DVD-Audio, aj ked netusim ci sa to u nas da vobec niekde kupit. pochybujem ze nejaku shopy s muzikou maju nejake dvd-a skladom. sacd uz ani nehovorim.

ohladom kvalitnych cd - skus eagles - hotel california, alebo dobra volba su cd z vydavatelstva MoFi, kde nanovo prerabaju komplet mastering podla poziadaviek audiofilov.... [ Link ]

edit: veci z vydavatelstva MoFi su celkovo odporucane aj vo svete a su pouzivane aj pri testoch audio sustav atd....
o 01.09.2011, 16:56 | noclue
ked niekto postavi zostavu, ktora ukaze hranice formatu CD, potom rieste SA-CD a DVD-A.

Ani na mojej domacej zostave doteraz nemam pocit, ze by dobre nahrate cd nestacilo, len staci to cd dobre nahrat v studiu.

PS: este som nepocul vynimocne dobre hrajuce B+W bedne (Pocul som nejake stare aj nove z 800-serie), v danej cene su vzdy lepsie...
o 01.09.2011, 17:43 | BMWE30
noclue to máš asi pravdu mě šlo opravdu jen o to zda to rádio zvládne nic víc nic míň a co se týká těch BaW třeba máš pravdu přeci pro mne to byl zážitek na hodně dlouho jelikož jsem to slyšel prvně v životě tyto repra takže tak no:)

o 01.09.2011, 19:08 | Misso
Pridám aj ja nejaké:
Audison CD
STOCKFISCH RECORDS CLOSER TO THE MUSIC
Peter Cincotti - On the moon
Ikuko Kawai
Red Hot Audiophile

Snad to nejak podla tých názvov nájdete.
o 03.09.2011, 17:11 | BMWE30
Takže právě objednán pan Alan Taylor album colour of the moon přímo ze stockfisch, takže jsem pln očekávání:)
o 04.09.2011, 16:36 | BMWE30
takže dnes jsem provedl test s cd Focal nr.5 a mohu říct že paráda, zvuk krásně měkký a v případech kdy je třeba tak přitvrdí,je přesný a při poslechu bicích je celé spektrum hezky jasné, dá se říci že je hezky poznat kde jaký bubínek udeří. Možná snad jen jsem tak trochu spozoroval zanikání nebo smíchání hlasů z nástojema při skladbě reage. prozatím mě nenapadá čemu bych to měl přisoudit.
o 05.09.2011, 20:50 | BMWE30
Konečně jsem se dočkal a dnes dorazilo cd Alan Taylor od stockfisch a fakticky lidi mám z toho moc dobrej pocit ta kytara je neskutečná. takže Stockfisch určitě dobrá volba
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.339 sekund.