Navštíveno 3596x

ZDravim, co říkáte na tuto sestavu?
[ Link ] Co se týče kvality a ceny? Jsem v tomto oboru laik, tak berte ohled.
Dík za odpověď.
No upřímě, za tudle cenu to na nějakej ten bordel stačí.
Zesik hodně slabý na ten woofer, ale za ty kačky to zas tak špatné není. Jak psal rover, nějaký ten rámus to udělá..
cena lákavá,ale...
Přesně tohle si koupil zákazník a já mu to montoval.Hudby si užil cca 3 dny a už nejde zesik :(
Jinak to hrálo vcelku pěkně,to je fakt.
Známej si koupil snad od toho stejného prodejce podobný setík za podobné peníze od blaupunktu... nějakej ten bordel mu to dělá a poslouchatelné to je
...ale upřímně, já bych do toho nešel ;-) ale známému to stačí :-)
volil bych spise kombinaci SW v boxu od Bull Audio+carpower HPB,staci i ten slabsi.Je to pomerne osvedcena kombinace se kterou nebyl nikdy problem,protoze znam par kluku co ji maji.
Seat, tak to mě přijde řešení z bláta do louže.. :-D
Znáš reálné vlastnosti, konstrukci atd. HPBčka? Bull je fajn, ale HPB je skutečně srágora, kterou budeš kvalitativní stránku Bulla hodně snižovat. 225W RMS bude u něj spíše připadat jako těžko dosažitelný sen. Vem v potaz i třeba ofiko výkon HPB1502, který udává 500W RMS a v reálu to je 333W. Pokud chce něco do auta, tak buď mu to někto vysvětlí a dostane alespoň kombinaci sobě odpovídající, nebo to prostě bude kompromis. Další věc je, co člověk očekává, zda-li kvalitní zvuk, nebo bouchání do zad. Potom je ale jedno, jestli koupí set od Magnatu, nebo tento s Bullem, atd., atd.
Ja sem to mal v aute asi rok a slo to v pohode, zadny problem, ale zesik som casom vymenil za silnejsi ;)

31.08.2011, 23:10 |
DaveX Já měl taky Bulla, a to, že bych mu dal HPB, bych mu nikdy neudělal. Hrát to bude, ale líp bude využitý s jiným zesíkem.