Zdravím,
se svojí stávající aparaturou v Octaviijsem,co se týče poslechu vevnitř,naprosto spokojený.Je to ušité pro mě na míru:-)
Rádio Alpine CDE-9880R
4 kanál crunch GTX 4600
Monoblok crunch GTX 1000
Přední kompa Kicx GFQ 6.2 na MDF podložkách
Zadní kompa Kicx GFQ 5.2 na MDF podložkách na origo plastech.
Subwoofer Kicx STQ 300 v uzavřené ozvučnici.
Samozřejmostí je asi X kilo vibraflexu v celém kufru a předních dveřích.
Subwoofer a zesilovače mám v kufru tak,aby byl co nejméně zabraný prostor.Nákupy...vození krámů atd...
A moje otázka zní jak udělat ještě víc parády při otevřeném kufru?S ohledem na místo.Přední hrajou parádně,ale ty zadní 130mm jsou jen tak pro dochucení :-).
Mám tedy v plánu něco udělat s platem.Nevím jestli potřebuji ovály když mám Subwoofer,který dělá bordelu na mě až až.Jenže dělá bordel sám a to se mi moc nelíbí.Chci mít tedy v platě repráky s ozvučnicí.Nepotřebuji aby mi při zvedlém platě koukaly kabely a plechové koše :-).Volně by stejně asi moc nezahrály.Když rozjedu zahradní párty je to jen bum bum ,a to hezké jde jen slabě zepředu.
Mám v plánu přidat ještě jeden 2 kanál.Značka Massive Audio NX2 2x120W RMS.
Je to takovej malej šmudla a bezproblémů ho schovám.
A kněmu bych chtěl repro stejné značky.Nejspíš nejvyžší řadu Kicx PRO se 150W RMS.To je jiný kafe než 80W RMS kompa bez ozvučnice :-)
Ještě by mě zajímala jedna věc.Měl bych repráky nechat v rovině s platem,nebo naklopit směrem ven?Při naklonění ven,bych mohl mít nějaké domky(ozvučnice) nad platem a tím víc místa v kufru.Podobně jako na fotce.
Jinak tady je pár fotek z mojí práce.Už jsou starší,ale nic se zatím nezměnilo.
[ Link ]