Navštíveno 3223x

Ahojte mam dilema nevím jaky sw vybrat mám 2 možnosti a to jbl gt-1204br a crunch gtr 800 jaký je mezi něma rozdíl a který bude lépe hrát díky za názory
mě osobně zaujal spíš Crunch, od JBL se mi toho opravdu moc nelíbí :) ale to jsem spíš zaujatý proti :)
vybíráš mez dvěma uplně jinými boxy. Na jedné straně basreflex s jedním sw, na druhé bandpass se dvěma sw. Rozdíl mezi nimi je samozřejmě obrovský. Nejpodstatnější ale je jestli již máš zesilovač, popřípadě jaký a taky jakou posloucháš hudbu. Na ten Crunch budeš potřebovat mnohem výkonější zesilovač, ideálně monoblok
Abych to upřesnil tak jsou to tyto dva sw jbl
[ Link ] a crunch
[ Link ] k jbl by byl zesilovač fenner 4 kanal 600w/max a k crunch zesilovač crunch 500w, která z nich bude více tlakovat jde mi o dunivý projev poslouchám spíše rnb, lil jon a podobné :D

09.09.2011, 18:29 |
Midnite | Upraveno: 2011-09-09 18:30:05
jestli jde o tlaky tak JBL protože, to je bassreflex :)
tak hlavne kdyz to bude dunet a budes slyset daleko vid? na to ti opravdu vyhovi i ten nejlevnejsi basak,ale kdyz uz tak bych bral JBL

10.09.2011, 09:53 |
jao02 Midnite: Aj ten Crunch je basreflexovej ozvucnici dole ma štrbinu.
jao: máš pravdu, spletl jsem si modely.. Každopádně dle mě je více na "bordel" JBL
no ja bych rekl to samy,ale jestli to pojede na ten Fenner tak ani nahodou,to bude o hodne lepsi ten crunch s tim 500W,predpokladam ze 2kanalem:-)

12.09.2011, 10:45 |
Flash turnik: jestli chceš bordel tak si někde splaš magnat xtc300 a budes spokojen :)