Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer DEH P8400MP a iPod

o Navštíveno 2949x o
o 09.09.2011, 23:33 | Davados
Dá se nějakym kabelem připojit?

o 10.09.2011, 04:07 | jasisoft
existuje stranka, ktora sa vola google a tam by si zistil, ze nie. a existuje aj oficialny distributor, kde ked zavolas, tak tiez zistis ze nie.... 8400 je dost stary model (okolo roku 2002), kde si si mohol o USB a iPod len snivat. vtedy bol clovek rad, ze radio dokaze prehrat MP3
o 10.09.2011, 04:58 | Davados | Upraveno: 2011-09-10 05:00:08
Díky,omlouvám se.Takže jedině výstup ze sluchátek do AUXu.Bude tam slyšitelnej rozdíl v kvalitě oproti výstupu jakoby přes kabel,kterej by zvládali novější rádia v týhle třídě(jakože vyšší model)?Chtěl bych tam mít hudbu v bezztrátovym formátu.Ovládání z rádia mi chybět nebude (doufám)
o 10.09.2011, 08:35 | Petura
Davados: na Pio DEH5700MP připojuji iPOD přes AUX (sluchátkový výstup) a volume musí jít o trochu víc doprava než při CD nebo MP3 a vyhledávání songů na iPODu je daleko rychlejší a pohodlnější než na druhém rádiu Alpine CDE9882 kdy musím točit kolečkem VOLUME nez to abecedně doroluje k požadovanému songu, ale přepínání songu + a - je pohodlnější z rádia, no ...

o 10.09.2011, 09:13 | jasisoft
aux je analogovy vstup radia, tym padom zvuk bude len tak kvalitny, aky kvalitny vystup bude mat prehravac, ktory nan pripojis. Osobne mam tiez radio z roku 2002 a bud pustam audio cd napalene z flac alebo originalky, alebo cez aux pripojim stary minidisk od sony, alebo cowon s flac subormi a hra to dobre. len je dost blbe ked chces prepnut pesnicku musis na prehravaci a nie na radiu....
o 10.09.2011, 09:16 | Davados
fajn mám ipod touch 4g 64gb,tak to ovládání bude v poho.A na rádiu mám funkci SLA kterám mi od -4 do +4 zesílí hlasitost vstupu,která je i pro CD a nárust hlasitosti je znatelnej,tak jdu shanět redukci na Aux do changeru :) díky za odpovědi
o 10.09.2011, 09:21 | Davados
hraju z 90% origo CD,ale pokud je možnost hrát i z Ipodu tak mě to bude stát jen tu redukci a čas ty cd zkonvertovat do ipodu,třeba se po vyzkoušení vrátim k CD
o 10.09.2011, 10:01 | clown
Davados ..
neni SLA nahodou zesileni zvuku, pri vyssi rychlosti ?? :o) je to moc let, co jsem podobne Pio mel a fakt jsem to tenkrat vypnul .., kurvitko zvuku :o)

nejvetsi prdel je ta, ze k blbymu JVC za 2000 na krame, pripojite iPod, Iphone primo pres USB a jede to tak jak ma, vcetne oboustranneho ovladani.
o 10.09.2011, 13:05 | Davados
Automatický zesílení zvuku je ASL vim,že je to starý rádio,mám ho z bazaru už asi 2roky a přestože hraje v autě průměrně 6hodin denně na vnitřní zesilovač a minimálně 10x denně vyklápim panel tak ani 1x mně nezklamalo,tak nemám důvod měnit,leda za vyšší model s časovýma korekcema,aktivem(chtěl bych P88rs,rsII).Otázkou je jestli dnes ty rádia vydržej totéž a budou na nějaký (rád bych se s nim zůčastnil nějakýho výměnnýho testu Praze,jako dělal Escudo nebo kluci v Brně) slušnější zvukový úrovni a nebudou mít spousty "pouťovejch blikátek" na displeji nebo na čudlíkách.Na tomhle rádiu mě štve krom chybějících TC a že neumí aktiv,kterej bych nejspíš nevyužil,to že kolem volume je modrofialový podsvícení a na čudlíku EQ taky,když vrchní displej má těch pár písmen bíle a zbytek čudlíků je měnitelnej zelená/červená.Vnitřní displej je asi barvy indiglo a to taky nemusim - nemám rád modrou barvu,když mi to neladí s přistrojovkou,kterou mám teď zeleně podsvícenou nebo v R19 byla červená a tam to rádio taky pasovalo až na tu modrou,která změnit nejde,možná by to Pavel528 dokázal,ale neptal jsem se.
o 13.09.2011, 22:49 | bandita
nevidim dovod preco by to cez Pioneeracky interface nemalo ist. IP-BUS to ma. Ja mam takto napojeny iPOD na Cla z roku 99 a vsetko fici, vratane nazvov atd. Akurat zhanam nejaku starinu Pio aby som to mohol skusit aj s Pio...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3714 sekund.