Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Golf IV

o Navštíveno 9738x o
o 13.09.2011, 19:57 | Woko_O
Zdarek..budu kupovat Golf IV a rad bych se pripravil na nejakou montaz muziky,ktera tam prijde.Mam par otazek..
Nedavno tu bylo tema kde se nekdo ptal jak je to s instalaci a cetl sem ze pohoda..Takze pruchodku z motoru do kabiny najdu snadno ne? Mám slabej sub i zesik a nejakou vetsi divocinu neplanuju,takze budu tahat dvacitku..
Dale..predpokladam ze ve dverich ve predu jsou 16ky repro a nahore v A sloupku prostor na vysky..je to tak? Popripade kdyz uz sem to nacal co za kompa bych mel poridit tak do 2k? Nejaky favority mam ale radsi si necham jeste poradit..
Zatim auto nemam doma,ale pomalu se to blizi.. :)

o 13.09.2011, 20:50 | Toxxx
Ked ti mozem poradit tak kup dobre radio a nechaj tam seriu. Max neaky ten sub + zesak. Ak chces menit repro tak bez tlmenia dveri do toho nechod;)
o 13.09.2011, 21:02 | Woko_O
tak pochopitelně že nějaký to tlumení v plánu je.. :) uplně s tim nezačínam,něco sem si nastudoval..Jen se zas až tak nevyznám v kvalitě repro.. :)
o 13.09.2011, 21:20 | Toxxx
No nez tam nieco cpat nove za 2000 tak to radsej seriu. Mozno by som vymenil vysky ale stredobassy su v G4 v pohode. Ak chces investovat do tlmenia tak si za kompa priplat a tu v bazare sa urcite nieco objavi co bude stat za to ale bude treba aj zesak.
o 13.09.2011, 21:44 | Woko_O | Upraveno: 2011-09-13 21:45:30
Tak osobně si myslim že repro za 2k se da najít nový a i v dobrý kvalitě..Například tyhle MTX [ Link ] budou podle me lepsi jak serie. a to i bez nějakýho vyraznějšího tlumení..ale zkušenost s nima nemam..
o 13.09.2011, 21:50 | Toxxx
No mal som v nevytlmenych dverach Audiosystem HX Phase a nic moc;) Skus a uvidis.
o 14.09.2011, 12:00 | Misso
Dával som do Golfu 4 Hertz ESK 165 na obyčajné panasonic rádio bez tlmenia a so sériou sa to nedalo ani porovnať, bol tam obrovský posun vpred, takže ja by som do výmeny repro šiel. Golf 4ka podobne aj ako Fábia má celkom dobre riešené dvere už od výroby sú prakticky uzatvorené. Ked bude mať repro za 2000 na rádiu tak mu je tlmenie zbytočné, ten rozdiel ani nespozná, jedine pri poklepaní na plech :D
o 14.09.2011, 15:16 | swep
neni nezbytne nutne ty dvere tlumit, pokud jsou uzavrene, na normalni poslech pro normalniho cloveka je to dostacujici. jestli budes poslouchat na vyssi hlasitost tak je vhodne mit tuhou ozvucnici (coz dvere ani po vytlumeni nebudou) tak v tom pripade tlumeni muze pomoct. samozrejme takz vlivem vibraci muze dojit k neprijemnym ruchum ve zvuku, to ale muzes potlacit tim, ze jednotliva tahla nebo tapec treba podlozis. co se tyce kvalitz repro tak do dvou tisic nemuzes cekat zadny zazrak. nejvetsi rozdil poznas na vyskach, pokud vymenis serii treba za nejake hedvabne tak posun ve vykresleni detailu bude znacny. u tech stredobasu samozrejme taky rozdil bude. problem je, ze radio nema dostatecny vykon aby ty menice vybudilo a vyuzil jsi jejich plny potencial. v cenove relaci kolem tech 2 tisic budou reproduktory vicemene podobne kvality zpracovani, zameril bych se hlavne na citlivost stredobasu a pak na konstrukci vyskoveho menice, idealne si zajet poslechnout do nejakeho shopu kde je maji v hraci stene a muzes i porovnat, ktera je pro tve usi prijemnejsi, levne vysky casto maji hodne ostry zvuk, ktery je pri poslechu behem rizeni dost neprijemny. MTX ted docela jedou, je to spise otazkou marketingu a kvalita/penize. Ja mel kdysi powerbass S6C tenkrat to byl stejny boom jako dnes MTX a je to stejna cenova relace a zvukove nebyly vubec spatne. jen ty vysky zrovna byly hodne agresivni, ale jen pri urcitem zanru.

ja mam opacny extrem - dvere mam vytlumene kvalitne, ale nemam v nich uz zadny reproduktor :)
o 14.09.2011, 19:31 | Woko_O
Co se týče těch MTX repro,tak mi tvrdili že jsou to kvalitni repro a dokážou zahrát velice dobře.Ale nikdy jsem je hrát neslyšel.Nicméně rad bych ty dveře alespon trochu vytlumil,pod repraky dal MDF kroužek a zapojil..a myslim si ze pro uplne bezny hrani mi to vystaci az az spolu se subwooferem.Vysky se daji vzdycky i kdyz treba jenom trochu stahnout na radiu.. :)
o 15.09.2011, 14:11 | Misso | Upraveno: 2011-09-15 14:11:53
Zabudni na MTX, ved za tú istú cenu tu sú napr aj tieto s o niečo väčším a dokonca textýlnym výškačom. [ Link ]
o 15.09.2011, 16:08 | Woko_O
Vždycky je v prdeli když mi někdo napíše abych koupil jiny repro.. :D Tak a ted nevim co je lepší nebo kvalitnější nebo jestli je to srovnatelny.. :/
o 15.09.2011, 16:33 | swep
poslechni si a pak si vyber, ktery se ti libi nejvic, kazde budou hrat jinak, v teto lowcost hladine vsechny stejne napytel
o 15.09.2011, 21:06 | Woko_O
A v cem jsou ty highcost lepsi? Přece reprák funguje na stejnym principu at je to tak nebo tak..lišit se to může snad jen provedením,zpracovaním a možná kvalitou materiálu ale zvukovej projev bude vicémeně stejný ale pro lidský ucho skoro nepoznatelny ne? Poznas ze je to mozna trochu cistsi a jemnejsi..ale vic nic.. :)
o 15.09.2011, 21:24 | Midi34
rozdíly jsou obrovský
fakt to se snad nedá popsat musíš poslechnout
o 15.09.2011, 21:29 | Woko_O
Aha.Chtělo by to nějakou posluchárnu,kde se to da ozkoušet..Takhle do toho pudu naslepo,ale tak chybu napriklad s tema MTX neudelam si myslim..Na to moje poslouchaní.. :)
o 15.09.2011, 22:36 | Misso
No rozdiely v repro sú priepastné až by si neveril. Momentálne mám v aute Dynaudio a ked ma previezol kamarát v jeho aute, tak som mal možnosť po dlhšom čase vypočuť lowcost repra na radiu a až som neveril, že to môže hrať tak zle, tie výšky boli tak ostré a neprirodzené, že nepomohlo ani ich stíšenie, potom to len bublalo(inak mal tam komponentne repro JBL GT5). Aj ked medzi reprami v low-endovej triede nebudú tak priepastné rozdiely, tak určite sa medzi nimi nájdu také ktoré hrajú predsalen o niečo lepšie. Ale ked si si vybral MTX, tak si ich zober, je to tvoja voľba.
o 15.09.2011, 23:35 | swep
Woko popsal si to presne, rozdil ve zpracovani, v materialu, technologii, fyzikalne pracuji na stejnem principu, ale prave technologie a pouzite materialy a celkova konstrukce vytvareji prave ty jiz zminovane propastne rozdily. Lidske ucho je velice citlivy mechanismus a proto tyhle rozdily slysi. Samozrejme ze to je tahle problematika daleko slozitejsi, nezalezi jen na reproduktoru, taky zalezi na zdroji signalu a to v prvni rade. Pokud budes poslouchat na radiu s nekvalitnim vnitrnim zesilovacem ktery pri vyssi hlasitosti ma ohromne zkresleni a jeste si tam pustis datove orezanou mp3, tak ano, reproduktory vyrobene z lacinejsich materialu a s mene propracovanou architekturou budou dostacujici. Porovnej si treba jen zvuk na televizi se zvukem na PC reproduktorech presto ze tam jsou stejne magnetodynamicke menice tak rozdil v kvalite zvuku musis slyset, leda bys byl hluchy. Stejne je to i u komponentu do aut. Poslechovou stenu maji v brne v Ahifi napriklad.
o 16.09.2011, 16:15 | Woko_O
Tak do Brna kvůli tomu bohužel nepojedu.Nicméně,zatím jsem četl pozitivní reakce na MTX..rád bych vážne viděl názor někoho kdo je ma v autě.. :)
o 16.09.2011, 20:21 | Midi34
a odkud jsi ?
o 17.09.2011, 14:11 | Woko_O
Kostelec nad Labem.. :)

rikam..nazory jsem slysel jenom pozitivni.. :) Je ale fakt ze nejaky low cost nebo kvalitní repro jsem hrát neslyšel.. :) Ještě jsem uvažoval nad Kicx GFQ 6.2.Ty jsou už trochu dražší ale možná že budou lepší..Nebo ne? :)
o 23.09.2011, 14:39 | CRXMen
Woko_O, doporučuji přijet si repro poslechnout, jezdí sem lidé z celé republiky i Slovenska. Mám zkušenost že stejné repro hraje v každém autě trochu jinak, neboli instalace - umístění, nasměrování, kabeláž, autorádio, tlumení, nastavení atd. dost ovlivnují výsledný zvuk. Na našem demopanelu máš okamžité porovnání při stejných podmínkách. [ Link ]
o 23.09.2011, 14:45 | jimmy264 | Upraveno: 2011-09-23 14:45:35
crxmen- podle fotek koukam, že výběr je minimální :D:D:D:D:D pěknej obchod, taky plánuju návštěvu ;)
o 23.09.2011, 15:06 | CRXMen
jimmy264, 40 párů repro možno zapojit přes jedno z 28 autorádií nebo zesilovač. dá se i přidat subwoofer.. :-)
o 24.09.2011, 10:11 | Woko_O
CRX:ahoj..samozrejme chapu tvuj nazor ze proste je nejlepsi si to poslechnout.Sam bych to udelal nejradsi..ale absolutne nemam cas jet do Brna 300km..musim pracovat.. :( Rozhod sem se pro ty Kicx GFQ 6.2..budu proste doufat ze budou hrat slusne..
o 24.09.2011, 10:17 | Woko_O
mimochodem,určitě tady bude pár jedinců kteří dělali audio zástavbu.Mám jen pár otázeček..Budu tahat jenom 21qmm kabel.Kde je v Golfu umístěná průchodka z motoru do kabiny? Co prahy,daj se snadno sundat a je tam prostor pro vedení kabelů? V tapecu místo na MDF a kroužky a potřebné tlumení? :) Mám to auto teprve asi den,tak sem to ještě nezkoumal,ale abych veděl na co se mám připravit..Díky.
o 24.09.2011, 15:33 | Toxxx
Pruchodka je za baterkou. Prahy sa srobuju a idu dobre vycvakat. Do prahov v pohode narves 2 x 50 qmm;) Aby si to vytlmil tak musis sundat plech a urcite MDF kruzok. Ale najlepsie by bolo vytiahnut repro mimo tapec. Tu mas malu inspiraciu: [ Link ]
o 24.09.2011, 15:43 | Woko_O
Ouu..ty to máš ale moc brutální.. :)) pěkny..Ale mě bude bohatě stačit dát kompa pod tapec uchycený v MDF kroužkách a ve vytlumenejch dveří..Dál si teda vyndám baterku,najdu průchodku (doufám že to bude rychlý..vždycky hrozně dlouho hledám průchodky.. :D ) protáhnu dozadu 21qmm kablik do distribucaku a napojim zesiky na sub a na kompa..Nic víc,taková klasická low instalace.Co se týče vejšek tak je dám do trojuhelniku u sloupku..Když se nebudou vejít tak to nějak vymyslim.Chci to sice udělat pořádně,ale nemám moc času se srát s nějakejma upravama.. :) Jinak co se mi teda dost líbí je ta dvojitá podlaha.To ses ale musel zbavit rezervy vid? Hledám nějaký místo kam schovat zesíky,abych je nemusel upevnovat na sedačky..Ale zatim jinou možnost nemám..
o 24.09.2011, 15:51 | Toxxx
Baterku nemusis davat von. Ale ked pozries na kastlu za baterkou tak tam najdes pruchodku;) Dik za pochvalu;) Rezervu tam mam lebo bez nej by som na cestu nevyrazil;)
o 24.09.2011, 15:59 | Woko_O
Tak diky za radu.Pruchodku snad najdu a nebude me zdrzovat tam dostat kabel.Pak uz jen lehce odcvaknout prahy a natahnout kabely po obou stranach..No sem zvedavej jak lehce mi to pude..U brava jsem se s tim docela sral musim rict,na to jak jednoducha to byla instalace.. :)
o 24.09.2011, 16:18 | Toxxx
Bacha ale na srouby v plastoch;) A nebude to az tak rychlo ako si myslis. Chvilku to potrva.
o 24.09.2011, 16:45 | gizmi
tady jsou dvere - kompa od Crunche v mem GIVku - dvere jsem netlumil, vse je ladeno na KVALITU, nikoliv DUC DUC a klidne se vsadim ze tlumeni potreba opravdu neni..

foto k příspěvku  od gizmi

o 24.09.2011, 16:47 | gizmi
a zde je kufr - opet vse od Crunche, zesik 4kanal krmi komplet auto (jen je stara fotka - jeste neuchyceny basak)

foto k příspěvku  od gizmi

o 24.09.2011, 17:01 | Toxxx
gizmi: Tlmenie je treba. Potom uvidis vysledok.
o 24.09.2011, 21:59 | gizmi
Toxxx: ver, ze TREBA neni :) Nepotrebuji, aby kvalitni prednes s jedovatyma vejskama jak to mam rad poslouchal nekdo venku, zkratka muziku jsem si stavel pro poklidny poslech tak, abych neohluchl, bass neprevazoval nad ostatnima frekvencema a ja si tak vychutnal v poklidu svou oblibenou muziku. Pokud bych se chtel ucastnit soutezi, nebo chtel kvalitni muziku pri ktere navic ohluchnu a chveje se cele auto, stavim z jinych komponent. Ikdyz popravde kdyz dam volume hoooodne doprava, tak i tenhle prcek dokaze radne nakrmeny pekny bordel :D:D zkouseno u Pavla v Plzni v Hifonicsu a na kramu vse tancovalo (a to je to minisubíček)
o 24.09.2011, 23:26 | Woko_O
Jde o to že tlumením dosáhneš lepšího výsledku čistoty zvuku,jelikož pro reprák uděláš ozvučnici.Navíc tim jak to vytlumíš zabraníš tomu aby se zvuk šířil ven z auta..aspon z malé části.. :)

Jinak ted doufám že ty prahy nepolámu..na to sem taky dobrej.. :D
o 25.09.2011, 10:55 | Toxxx
gizmi: Vsak jasne neni treba. Tlmenie je nahovno a kazdy za to vyhadzuje prachy.
o 25.09.2011, 11:15 | gizmi
Woko_o: je me to jasne, ale bezne ucho cloveka to zkratka nepozna a za tim si stojim.
Toxxx: tvrdit ze to je TREBA je zkratka nesmysl. Kdyz porovnam stejny setup s tlumenim a bez, tak pro lidske ucho rozdil minimalni. Opakuji ze nepoustim muziku na MAX pro ostatni lidi, ale pro sebe a dat jednou tolik penez nez jsem dal za komponenty do tlumeni zkratka nema ani 1/6tinovy vysledek.
o 25.09.2011, 11:46 | Toxxx
gizmi: Tak to si asi v zivote nepocul vytlmene auto a mysliet si ze auto sa tlmi iba koli tomu ze drnci a pocuva sa nahlas aby ho vsetci v okoli poculi je total kravina. Po vytlmeni a uzavreti dveri(u G4 vyhoda lebo ich uz ma)je znatelny rozdiel ze to bude pocut aj hluchy.
o 25.09.2011, 11:55 | Link
Až to vytlumíš tak to poznáš a tvoje uch to pozná taky za tím si stojím já
o 25.09.2011, 13:10 | DaveX
Woko: na tu instalaci jsem se ptal já. Je to v pohodě, hned za baterií je gumová průchodka kterou protáhneš kabel do motorového prostoru. Jinak prahy a celkem všechno jde v pohodě demontovat, takže s tím problém mít nebudeš. Instaloval jsem to kamarádovi, který měl taky v autě origo repro a celkem mě překvapily. Nechtěl zatím tlumit dveře ani zesilovač na přední repra, tak jsem mu řekl, že je i zbytečné kupovat repráky. Koupil jsem mu sub + zesilovač + kabeláž a je zatím spokojený.
o 25.09.2011, 13:33 | endru.ondra
Tuhle instalaci co má gizmi jsem měl v autě jen jinej zesík a kompa na rádiu a hrálo to dobře. Tlumení má svý výhody poznal jsem to i na origo reprácích přednes byl mnohem lepší.
o 25.09.2011, 14:19 | Woko_O | Upraveno: 2011-09-25 14:20:20
Já to s tim tlumením taky nebudu přehánět.Mám jen material,stejnej jako tlumeni,za dobrou cenu,tak proč to nezkusit..maximálně se nic nestane.. :) Jinak co se týče origo repráků tak vcelku slušně zahrajou,to je fakt..taky sem se trochu divil.. :)
Jinak DaveX,mas maila.. :)
o 26.09.2011, 14:33 | CRXMen
no aby ses nedivil že ty GFQ hrají hůř než origo :-( Jdeš na autohifiklub s tím aby ti někdo poradil dobrý repro kolem dvou tisíc a ty jsi dopad takhle. Kdyby jsi vzal ty zakladní MTX(jak tu někdo psal), nebo Powerbass tak by ti o proti origo hrálo..
o 26.09.2011, 21:16 | Woko_O
CRX: máš maila..

už vážne nevim co.. :/
o 26.09.2011, 22:11 | Woko_O
Co třeba tyhle? [ Link ] :)
o 26.09.2011, 22:32 | CarMedia.cz
Zkus ty MTX Audio RTS652, ty na rádio hrají velmi pěkně. Mají neagresivně hrající hedvábný výškáč a středobasy za nimi nikterak nezaostávají a zdárně sekundují. Dával jsem je do dveří Golfa IV již asi 5x a vždy lidé byli maximálně spokojeni. Jediné, co bych doporučil přikoupit k tomu, by byly MDF podložky a možná kousek dvoulinky 2x 1.5qmm. Jsem přesvědčen, že budeš spokojen!
o 27.09.2011, 07:20 | Woko_O
K nim jsem zase slyšel že maj ty vejšky agresivní.. Jinak mam tady takovej menší zesilovač tak bych na to chtěl ty repra dat..Zahrajou i na zesiku?
o 27.09.2011, 20:35 | CarMedia.cz
Agresivní? To bych teda vůbec neřekl. Ze všech zde zmiňovaných repro můžu říct, že nejméně. Jsou pěkně sladěné se spodkem.
o 27.09.2011, 22:01 | Woko_O
Aha.. :) Tak že bych je vážně nakonec vzal? A na ty Powerbass S-6C řikáš co? :)
o 27.09.2011, 23:05 | Woko_O
Asi jsem se rozhod..Prostě zvolím [ Link ]

budto to vyjde nebo ne..dál už to nechci řešit..Je to takovy bud a nebo. :)
o 27.09.2011, 23:58 | swep
je jasny ze prodejce ti rekne, ze je to super, co bys cekal jineho? ze te bude od toho odrazovat? za tuhle almuznu to hraje vsehno stejne, takze je jedno co koupis, MTX je uzasny boom ted, co prijde priste?
o 28.09.2011, 00:07 | rebel
:-))
o 28.09.2011, 00:10 | Woko_O | Upraveno: 2011-09-28 00:14:20
swep: nevim.. :)

asi to vsechno zahraje stejně,máš pravdu.. Almužna mi 2000,- zrovna nepřijdou,ale asi máš dost peněz.. :) Jestli je MTX boom,tak to tak strašný nebude.. :)
o 28.09.2011, 00:28 | rebel
woko : nejde o to že 2000kč je almužna on to myslel že za ty prachy to je jedno a že to je málo ,že od takové ceny se nedá mnoho očekávat .Lidi se tu zeptají ale stejně si nenechají poradit.
Když investice do repro tak něco kolem 5000 a vejš
o 28.09.2011, 13:38 | Woko_O
Však samozřejmě.Ja naprosto chápu že s cenou roste kvalita.. :) Jen sem se ptal,který repro v týhle cenový kategorii dokáže slušně zahrát..Každej samozřejmě řikal něco jinyho,ale asi je to vážně jedno.. Vezmu MTX a je to.. :)
o 28.09.2011, 13:44 | Woko_O
A ještě sem koukal na to napájení a v Golfu IV se dá dost ulehčit práce tim,že nemusíte tahat kabel od baterky..Dole pod plastem u pedálů jsou tahany kabely přimo od baterky s ostrým proudem (30) a jsou prichycený matičkou..Takže napajecí kabel lze přichytit přímo tam.. :)
o 28.09.2011, 14:00 | rebel
Woko: to chceš tahat 20tku z pojistek v autě.jaj proč se to tak nedělá ?
Hm další kdo si nedá poradit a pak se bude ptát proč mi to píská ? proč mi to vypíná? proč mi to vyhořelo?
o 28.09.2011, 14:19 | Woko_O
Ještě sem neřek že to tak udělám tak klid.. :) Jinak mi teda osvětli proč to nepujde.Nemyslim to nějak zaujatě nebo tak,ale řekni mi proč si myslíš že by nefunovalo napojit drát vedenej k zesíku na 30ku ostrej 12V proud,kterej jde přímo od baterky a ještě je u baterky jištěnej pojistkou..Chci jen vedět názor a odůvodnění proč.. :) Názor takovej,že se to tak nedělá,neberu..Chci "odbornéjší" .. :)
o 28.09.2011, 15:57 | hifim@ni@k
Protože kabely, které jsou v autě, jsou dimenzované na stávající odběr. Jde o úspory. Občas se také stává, že nejsou dimenzované ani na ten odběr, na který mají být.
Důsledky jsou potom zřejmé.
o 28.09.2011, 16:13 | rebel
hifik nevim řekl bych druhej malej flash
o 28.09.2011, 16:28 | Woko_O
A zkoušel jste to někdo? :)

Jen se informuju..
o 28.09.2011, 16:37 | rebel
když tam daš přez pojistku 0,5 kabel na neony tak je to ok ale na audio ?? 30tku 20tku kabel ?

Na xxx % to tak někdo má ale proč dělat to co se dělat nemá ??

Ono bohužel zesík má jiné odběry a může ti tam dojít k mnoha nevídaným věcem .

Ale máš pravdu jde to tak to udělej jiní to tak taky maji
o 28.09.2011, 17:32 | Woko_O
Jo tak v pohodě..Já to tak neudělám,hlavně klid.. :)
Dám to normal na baterku.. :) Jen sem se zeptal..
o 28.09.2011, 17:56 | rebel
jj jasny v pohodě a nezapomen na pojistku dat na kabel co povede od baterky a natáhni plus a mis od baterky
o 28.09.2011, 19:08 | Woko_O
Pojistku dám to je jasný.. :) Kostru najdu v kufru..5m kostrici uz bohuzel nemam.. :D
o 29.09.2011, 11:49 | hifim@ni@k
Woko_o: teoreticky by to tak šlo. Pokud by jsi věděl max. příkon, který tudy jde pro celý vůz a k tomu max příkon zesilovače. Potom spočítat při dané délce průřez kabelu. A věděl by jsi zda stačí, či ne.
Pokud to ale neuděláš, tak formou pokus-omyl by to mohlo být drahé. Při podpětí např odpálený zesilovač a o riziku pro instalaci auta ani nemluvím.
Udělej to pořádně, protože časem ti to určitě přestane stačit a budeš to předělávat stále dokola. Dost členů zde si tím prošlo. Já rozdělával auto tak 10x a co peněz mně stála několikerá výměna napájecích, repro a signálových kabelů, ani nemluvím. A skončí doma v bedně, protože za rozumnou cenu je neprodáš.
o 29.09.2011, 21:05 | Woko_O
Jo to je fakt.. :) Já si ale jen natáhnu 21qmm kabel na zesik,zapojim repraky a subak a vic to pro mě asi hasne.Jsem nenáročnej posluchač..Proto mi stačily i origo repra v Bravu..Rád si poslechnu hudbu která je vyvážena na všechny složky (basy,středobasy,výšky) a která neni extrémně nahlas..to neni můj styl.. :)
o 29.09.2011, 22:20 | Woko_O
Tak a ted sem na vazkach.. Rozhoduju se mezi Hertz ESK 165.4 a Powerbass S-6C ..po takovejch menších uvahách a probíraní.. :) co myslite?
o 01.10.2011, 22:25 | Woko_O
Nakonec jsem vybral Powerbass..ted uz je udělat low instalaci a bude to. Musim nějak schovat zesíky..
o 02.10.2011, 12:45 | CRXMen
Budeš spokojenej, uvidíš..
o 02.10.2011, 19:18 | Woko_O | Upraveno: 2011-10-02 19:18:52
Já doufám že jo.. :-) I když zase vim že nemůžu z týhle cenový kategorie dostat to co z o třídu lepších repro.. Ale na to moje hraní si myslim postačej dobře.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.347 sekund.