Navštíveno 3117x

Ahoj.Mám takovej přiblblej dotaz..Má zesilovač Xetec xi 120.2.Bohužel je to jenom dvoukanal.Mám na to zapojenej sub přes můstek.Tim pádem mi zbyde jeden plus a jeden minus uprostred.Dá se tohle nějak využít? Nebo co by se stalo kdybych společne k drátum ještě přidal drát na repro? Možná že plácám kraviny.. Jinak na radiu mám jen dva výstupy na RCA..Takže už i to hraje proti mě,i kdybych měl 4 kanal zesik..nebo ne? :)
pokud mas 2 kanal a zapojis do mustku tak ty dva vystupy nemuzes na nic pouzit
Pokud máš můstek, tak nic dalšího nepřipojíš, pouze na ty stejné terminály, ale rozhodně bych nezapojoval kompa se subem, docela hovadina ne?
No jasný.Jako hovadina mi to prijde taky,ale jen sem se zeptal.. :) Nicmene kdyz mam na radiu jen ty dva vystupy na cinche tak stejne by mi 4 kanal byl k nicemu ne? Jestli teda znamena co vystup to jeden kanal..
ještě existují Y-adaptéry... :-)
Jo pravda..to by vlastně šlo.Tak možná když se mi povede schrastit nějakej 4 kanal.. :) Díky.. :)
woko_o:pokud by si chtel nejaky znackovy zesik,jukni sem
je tam treba prave xetec 4kanal,ktery by si mel do paru s tim co mas...
vse se zarukou...
[ Link ]
Pavel: koukal jsem.Ja bych nechtěl do páru,ale jeden samotnej.Proto bych asi ten 2 kanal co mám prodal a koupil něco jinýho.. :) Ten Xetec co tam nabíziš vypada vcelku slušně..ale napřiklad tenhle crunch
[ Link ] je cenově ještě o něco niž a je novej..Ovšem zaleží na rozdílu mezi Crunch a Xetec..
jasny...
no jo,jenze to je jako by si srovnaval zanovni Mercedes a novej Trabant..o]]]
To jsem si asi myslel no.. :) Jenže..za kolik bych tak moh prodat ten svuj zesik? Za nej uz asi moc nedostanu..

19.09.2011, 12:33 |
1kw Tady se dají taky sehnat slušný zesíky:
[ Link ] Crunch a xetec přece nejde srovnávat.. :)
Xetec je snad ještě německá výroba. Aspoň ty starý..