Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Piskani a chrceni zadni repro

o Navštíveno 3389x o
o 25.09.2011, 17:30 | poil
zdravim, v aute mam zesilovac na zadni reproduktory, po zapojeni hrali cca 15 minut uplne krasne vsecko v pohode jak ma pak nahle zacli chrcet a pri zapnutem motoru reagovali na seslapnuty plyn (v repracich se ozyvalo piskani podle otacek) pritom predni reproduktory bezezmeny jsou napojene jenom na radio a hrajou furt stejne...... projel jsme vsecky kontakty a vse je pevne pripevneno, napajeci kabel + mam v levem prahu primo od baterky , kostru mam dlouhou asi 35 cm je vyvedena na sroub od pasu a signalove kabely kazdy zvlast. Nekto mi radi odrusovac me napada jestli je zesiloavc v poradku ale nejsem zrovna elektrikar tak pokud existuje naky postup jak to vyzkouset tak bych byl rad za kazdou radu. Radio mam pioneer DEH-2300UBB zesiloavc crunch MXB 4150I a zadni repro crunch DSX693

o 25.09.2011, 17:53 | mr.brain
Zkus jiný autorádio, bývá problém s pojistkou na výstupech. Hodně často to tu již bylo řešeno...
o 25.09.2011, 17:58 | poil
jine autoradio nepomohlo mam starsi radio hyundai a dela to to same....
o 25.09.2011, 18:00 | Toxxx
Skus skontrolovat kostru alebo ju hodit inam. Potom je dalsia moznost ukostrit radio,altik,baterku. Vyskusaj ine cinche. Moze to byt aj zesakom.
o 25.09.2011, 18:43 | dragoczskill
Kup pořádné signály :) Taky jsem to řešil vyměnil jsem 3 rádia a pak jsem vyměnil signály a tradá problém vyřešen :) je to na 100% jima ..
o 25.09.2011, 19:40 | endru.ondra | Upraveno: 2011-09-25 19:42:30
signáli nebo alternátor tě posílá bordel do zesilovače
edit: kostra, pořádně to pod ní očisti obrus lak až na kov a aby to vše sedělo tak jak má. Hlavně musíš mít stejně tlustej kabel jako plus
o 27.09.2011, 21:02 | JA
vyhodit zadní repro :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3088 sekund.