Navštíveno 3389x

25.09.2011, 17:30 |
poil zdravim, v aute mam zesilovac na zadni reproduktory, po zapojeni hrali cca 15 minut uplne krasne vsecko v pohode jak ma pak nahle zacli chrcet a pri zapnutem motoru reagovali na seslapnuty plyn (v repracich se ozyvalo piskani podle otacek) pritom predni reproduktory bezezmeny jsou napojene jenom na radio a hrajou furt stejne...... projel jsme vsecky kontakty a vse je pevne pripevneno, napajeci kabel + mam v levem prahu primo od baterky , kostru mam dlouhou asi 35 cm je vyvedena na sroub od pasu a signalove kabely kazdy zvlast. Nekto mi radi odrusovac me napada jestli je zesiloavc v poradku ale nejsem zrovna elektrikar tak pokud existuje naky postup jak to vyzkouset tak bych byl rad za kazdou radu. Radio mam pioneer DEH-2300UBB zesiloavc crunch MXB 4150I a zadni repro crunch DSX693
Zkus jiný autorádio, bývá problém s pojistkou na výstupech. Hodně často to tu již bylo řešeno...

25.09.2011, 17:58 |
poil jine autoradio nepomohlo mam starsi radio hyundai a dela to to same....

25.09.2011, 18:00 |
Toxxx Skus skontrolovat kostru alebo ju hodit inam. Potom je dalsia moznost ukostrit radio,altik,baterku. Vyskusaj ine cinche. Moze to byt aj zesakom.
Kup pořádné signály :) Taky jsem to řešil vyměnil jsem 3 rádia a pak jsem vyměnil signály a tradá problém vyřešen :) je to na 100% jima ..

25.09.2011, 19:40 |
endru.ondra | Upraveno: 2011-09-25 19:42:30
signáli nebo alternátor tě posílá bordel do zesilovače
edit: kostra, pořádně to pod ní očisti obrus lak až na kov a aby to vše sedělo tak jak má. Hlavně musíš mít stejně tlustej kabel jako plus

27.09.2011, 21:02 |
JA vyhodit zadní repro :-)