Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Škoda Octavia

o Navštíveno 3817x o
o 26.09.2011, 19:50 | Jakub007
Dobrý den,žádám o radu. Vlastním Škoda Octavia. Mám v plánu investici do 50 000kč. Udělat kompletní zástavbu do kufru a proto žádám o radu co a jak.Jde mi hlavně abych okolí překvapil čistotou a hlasitostí repro.

o 26.09.2011, 20:14 | Jajinek
Nejlepší bude když okouneš kdo co tady má.
Taky záleží jakej máš rád ´´projev´´ repro(ostrý výšky/normální tlak nebo jen takový to domácí tucání atd atd) Nebo se s někým domluvit ať si poslechneš co a jak atd atd
o 26.09.2011, 20:43 | Ondrero
Zkus se podívat,jak jsem to řešil já.

[ Link ]

Šlo mi oto aby zůstalo v kufru nějaké místo.

Všude je spousty informací co se týče výběru komponentů.
A na inspiraci vzhledu stačí zadat na googlu v obrázkách:autohifi,atd:-)
o 26.09.2011, 20:49 | Seat Power
za ty prasule se uz da neco dobreho vymyslet,volil bych jednoduchou,cistou ,,zastavbu´´dvojite dno,SW box,predni komponentni repro,samostatny zesilovac pro SW(kazdopadne asi monoblok)a samostatny 2-4kanalovy zesilovac pro ziveni prednich reproduktoru.Hromadu tlumeni,dobrou kabelaz a neni co resit.S konkretnim doporucenim jake komponenty pouzit pomohou hlavne asi zdejsi prodejci.
o 26.09.2011, 22:19 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pokud bys chtel neco resit vcetne zastavby
klidne se na nas obrat
www.extrem-audio.cz
o 27.09.2011, 08:31 | Milhauzz
Fíha, za 50tis se toho dá udělat opravdu hodně. Octavia 1 nebo 2 gen?
o 27.09.2011, 13:09 | Jakub007
1 generace rok 1999 :-)
o 27.09.2011, 13:13 | Seat Power
mas nejakou predstavu?Treba jeden subwoofer nebo dva,treba i jake vykonosti chces dosahnout,radio uz mas nebo potrebujes poradit i radio?Styl hudby ktery poslouchas apod..
o 27.09.2011, 13:18 | Jakub007
Přemýšlel jsem 2 SW. Přesněji MTX Audio Thunder T612S-22 čtvercové mají větší membránu tudíš více basů. Bude pro to vyhrazen celý kufr takže představa by byla ,ale horší vymyslet něco úžasného. Styl: pop,hip hop,RnB. Rádio bych vzal také pač zatím tam jen starý Pioneer bez MP3 a výstupu na před zesilovač.
o 27.09.2011, 17:01 | rebel
NO jestly je na to celej kufr tak by sem tam hodil bednu - před ní by sem do podlahy dal zesíky aby to vypadalo pěkně a vytlumit auto aspon kufr a přední vrata pak i strop když zbydou kačky.Přeední repro neco kolem aspon 5000kč Do 50ti se vejdeš v pohodě celkem a to už bude za něco stát
o 27.09.2011, 18:57 | Seat Power | Upraveno: 2011-09-27 18:58:17
pokud tedy dva tyto subwoofery tak bych mrknul na tento monoblok od Pavla [ Link ] ten je krasne uzivy,radio bych vybiral Alpine nebo Clarion(ale obecne to je na tobe jake funkce preferujes atp.)Kabelaz urcite 50qmm,predni repro komponentni 165mm,dale je to uz vse otom co se ti libi a kolik za jednotlive komponenty chces utratit.
o 27.09.2011, 19:14 | rebel
Seat Power :tak tak souhlas

Rádio clarion alpina ,předek aspon 16 kompo A vytlumit
o 27.09.2011, 20:12 | mcdodo
Z vlastní zkušenosti už bych dva woofery nechtěl. Je to zbytečně zabitý prostor. A kromě tlaku to nemá žádný efekt, než dva basáky, radši zvolit lepší předky nebo krmení.
o 27.09.2011, 23:40 | hifim@ni@k
Projdi si fotky z montáží, ať si uděláš představu, jak to má vypadat. Pár odkazů:

[ Link ]
o 28.09.2011, 10:54 | Seat Power
dva suby nejsou tak uplne zbytecnost,samozrejme v naproste vetsine je to tlakarina,ale ja dlouhou radu let preferuji take dva suby ale hlavne na kvalitni poslech,nevim proc no,jeden sub me nikdy neuspokojil :o)
o 28.09.2011, 11:08 | rover (WoodTech)
Pokud by se ti chtěl do Brna tak by se dalo něco zajímavého vymyslet :-)
Za tenhle rozpočet už bude hodně muziky.
o 28.09.2011, 17:18 | ivls
doporučuji rozvahu a poslechnout si pár instalací, kdo bydlí blízko tebe - ujasnit si sám pro sebe, co vlastně chceš a pak se s někým spojit, kdo umí a bud si nechat komplet udělat, nebo, co mě více těší si udělat sám pod dohledem, kdo má už nějakou zkušenost

moje první instalace byla v dílně autohifi na zakázku - přišla asi na 40 tisíc a brzy z ní v autě nezůstalo nic, protože jsem se začal více zajímat, sbíral rozumy, poslouchal auta atd. a zjistil, že to, co jsem měl není to pravé, co mi sedí - zbytečně jsem projel penízky při prodeji, čemuž se dalo předejít tím, co ti radím

přeji mnoho zdaru :o)
o 28.09.2011, 23:30 | CarMedia.cz
Případně pokud to nemáš daleko do Hradce Králové, tak se můžeš otočit u nás.. :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3301 sekund.