Navštíveno 6933x

Ahoj lidi.
Tak nové autičko se blíží bude to cruze.
a tak se blíži i nějaká ta hudba do něj . nic extra jen základ vytlumení a obměnit přední dodělat zadní repro a jiné repro do pláta vím že tam jsou 6x9 ovály tak by mě jen zajímalo jestli jsou nějaké ovály které by trošku zastaly subwoofer nebo jestli je 6x9 subwoofer který hraje do prostoru kufru bednu dělat do kufru nebudu ani kupovat žádnou tubu nic takového čistě repro aby to hrálo a mělo důrazný bass. s tím, že bych možná použil pro začátek compa crunch 165mm s minulého auta ,a mám i pioneery 170mm nehráli špatně tak bych je asi taky použil takže se ptám jen na ty ovály. za kolik by se dali pořídit? ceně se přizpůsobím nemám hranici ještě stanovenou. zatím bez zesilovače. později ale bude
Kamoš má cruze (přestěhoval se do anglie) a říkal že sériové repro hraje moc pěkně a že to není špatné ani s basama . Osobně jsem neslyšel tak nevím ..

29.09.2011, 12:38 |
Misso Skus si pozrieť Sinus Live SL 240, mali velmi slušné basy, ale mal som ich na zosiku.
jo cruzik nehraje špatně ale bassy mu chybí..:-(
ikdyz sem zatim neslysel,ja bych se nebal jit do techto
[ Link ]
SL240 baju velmi dobru basovu zlozku, no maju prepad na stredoch, ale zabuchat vedia. Mam odskusane GZHF693 buchajuce, vyvazene....
Jo Hydrogeny nehrajou špatně ,ale potřebujou zesilovač ,aby zastaly woofer.
no to co onich píšou je pěkné ale jaké to je v realu?
slyšel jsem no že středy nic moc ty sinusy, ale rvát tam něco jen kvůli bassum taky nechci ať je to prostě pěkně vyvážený...
tak jsem se trošku ptal a byly mi doporučení tyto kousky
Crunch BMX694
Crunch DSX693
Crunch GTX693
GZRF 6900P
zesilovač mi byl nabídnut Crunch GTX2200
se značkou crunch již zkušenosti mám a zdá se mi že crunch hraje dobře stejně tak ve předních dveřích budou GTR 6.2 kompa 165mm měl jsem i zesilovač GTX2600 oboje komonenty byly kavalitní dle mého lajckého rozumu.. a co vy na tyto kousky říkate vy?

29.09.2011, 14:45 |
paja truhlik | Upraveno: 2011-09-29 14:46:09
snoop69: hydrogeny to myslíš GZHF693?
zesík bude na ovály určitě asi. později i na dveře když bych měnil v budoucnu.
omlouvám se,ale neznám vaše názvy/zkratky/přezdívky na jednotlivé repro ;)
paja truhlik :jj GZHF693 měl jsem je v platě a hráli krásně .
Morel Maximo komponent v predu, Morel Maximo koax zadne dvere, napojene na 4-kanal Hollywood schovany pod palubovkou vedla ventilatora napojene na origo radio a hra to neskutocne basovo naviac sa super cenu. Zadne plato nemalo diery na ovaly, a ani ich nebolo treba a aktivny subwoofer majitel tiez zrusil. Akurat na poriadne basy bez rezonacii treba poriadne vytlmit tapaciri pretoze ten plast je tak spajany ze vrzga sam o seba.
bandito: pěkné. on neměl díry v plátě? no v tapecu možná nejsou ale v plechu by být měli. jdou totiž dokoupit se mi zda do jakekoliv verze ikdyž v autě jsou až od te nejvyší :D díky budu přemýšlet jasně plasty i dveře se musí tlumit to každo pádně..
inac ovaly od morelu - tmpo coax basovali az neskutocne, doteraz lutujem, ze som ich predal...
nezná někdo nějakou firmu která se tímto zabývá s okolí Opavy? nebo v okolí tak do 70 km. max 100km? asi bude nejlepší oosbní jednání arovnou slyšet jelikož repráku je asi hodně :D,
paja : diery boli len v plechu, ako pises. No podmienka bola co najmenej zasahov takze preto som tam nic nerezal :) okrem toho vyvstal problem, ze toto super auto ma "gong" na blinkre,pasy atd riesene cez reproduktory, takze akonahle sme dali vyskace hore neskutocne to otravovalo, po vykodovani zas nesiel ani "gong" cuvacich senzorov,takze som vymenil na zosiku predky za zadky, v zadu to tak nevadi. Tento problem sa tyka iba originalneho radia.
kruciš tak to je na pytel docela teda. ale možná by to šlo přepnout na reprák který se dá dat do palubky aspoň u verze z navigací to tak je.. a myslím že na pasy a couvaky či blinkry by to stačilo. jen ale jestli to tak pude.
Cruze je doma,od Dubna je můj plánuji toho hodně,ale i hudbu tak obnovuji toto téma. pokud má někdo už něco v tomhle voze co hraje dobře sem s tím. Zesilovač budu dávat jak na repro ve dveřích tak na ovály v plátě. Crunche a ty Pioneery zůstavají ve zlatonce v mém bývalém autě takže se bude kupovat vše. vaše nabídky?
byly mi doporučeny tyto hračky co vy na to?
přední repro na zesilovač -kompa KICKER KS650.2
zadní dveře na rádio - koaxialy KICKER DS65
zadní pláto ovály na zesilovač basová složka - KICKER KS6930
zesilovač 4 kanál JBL GTO1004E
kabeláž Autotek 20 kit
kabely pro repro 2x2,5mm
tlumení mám na výběr STP SILVER a STP BTP 10 GOLD ..s těhle variant se mi líbí ta první použiju to i na kapotu motoru.
Co vy na to? kde by jste udělali změnu?
Kdo mi to poradil tu psát nebudu není to podstatný. a tím že to sem dávam si o něm nic špatného nemyslím jen chci prostě rady. více hlav více ví.
Vypustil bych uplně zadní repro ováli a dveře a dal jen basák :)
to: endru
to nee to je přesně to co nechci vypustím po domluvě repro v zadních dveřích právě zadní ovály jsou nepostradatelné. :D
a proc sou nepostradatelny?
jelikož nebudu mít woofer tak potřebuji něco co mi bude vadávat basové tóny.. já nikde nepsal že o bassy nestojím.
Tak to stejne vyhod a kup morely přední kompa genesis zesík pořádně vytlum a uděláš líp
další volba je zde : Zesilovač:Massive Audio NX4 - 4-kanálový zesilovač
přední repro: Morel Tempo 6 - 165 mm
zadní do pláta : Morel Tempo Coax 6x9 - 6x9"
tlumení :Silent Coat
A nezbytnou věc : Helix AFC Competition

06.04.2012, 11:26 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-04-06 11:26:52
Ta poslední volba vypadá dobře, to by mělo fungovat.
To jsem rád že mě v ní utvrzujete i když jsem to čekal jelikož tuhle sestavu nevybíral žádný lajk. Děkuji později zveřejním kdo. ;)