Navštíveno 6256x

Čau oprázdninách nebylo co dělat tak jsem stávající bednu prohodil za laminátku a suba rozmnožil...
a chtěl se zeptat nevadí když střed ozvučnice lechce rezonuje ... nebo bych jí měl vystužit aby se ani nehla? dělal jsem ji prvně tak nevim jak moc by měla bejt pevná....

30.09.2011, 15:17 |
tygrm | Upraveno: 2011-09-30 15:17:38
Nám to nevadí, je tvoje, ale tobě by to vadit mělo. :) Musí bejt pevná jak skála! :) Ale je hezky udělaná
Základna...

laminát...

skelnák a tmel ...

a vytlumení...

na prvni praci to vypada super,stou tuhosti tezko rict,asi to bude chtit nejak vyztuzit,zalezi jak to mas v tech mistech silne a treba rezonuje neco jineho.
Taky se budu muset jednou naucit laminovat..
Pokud nemáš min 10mm stěnu z laminátu, tak je to určitě málo při takové ploše. I tak by to ale chtělo tu výztuhu.

01.10.2011, 14:31 |
DaveX Woko_O: laminování není nic složitého. Jde o to si to perfektně připravit a laminování je opravdu jednoduché. Horší je pak broušení, tmelení a příprava na lak. To je opruz :(
Hlavne to chce pouzivat materialy ktomu urcene.
Vrstvit a spravne sytit pryskyrici,nemluve o tom ze kostra musi byt take pevna z MDF nejlepe o sile materialu nemluvim.

03.10.2011, 00:38 |
swep jo laminovani je jednoduche, pokud mas dobre pripraveny podklad, ale to brouseni je peklo, ty vlakna jsou pak uplne vsude
ale ta ozvucnice je spolecna pro dva reproduktory? to neni uplne idelani, vyztuhu urcite bude potreba, nebo pridat vic vrstev tkaniny, pripadne rouna nebo rohoze. muzes pak jeste vyztuzit tlumici pastou, treba brax.
To jsem si myslel že nejvetší vomrd bude to broušení kitování apod.. :) No asi se do toho zas tak rychle pouštět nebudu.. Ale takový domečky na vejšky bych si udělal rád ale už vidim jak bych to celý dojebal.. :D
Pěkná práce. Pokud ti to rezonuje rozhodně tam dodej výstuhu nebo ti začnš praskat lak a nebo se ti to v horším případě zbortí .
strhni tlumeni a dodelaj tak tri vrstvy laminatu zevnitr poptripade vyztuhy vrstev klidne i vic tim nic nezkazis