Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Muzika T4

o Navštíveno 3357x o
o 05.10.2011, 17:13 | Spooky1 | Upraveno: 2011-10-05 17:13:59
Mohl by mě někdo dát nějaký inspirační fota jak na muziku do T4? Čeká mě kámošův Multivan. Představa kompa dopředu, ovály do zadních dveří (kufrový výklopný) a subáč do uzavřenky pod postel. Zesíky pod sedačkou spolujezdce. Je to kousíček od baterky a budou pěkně schovaný. Případně nějaké návrhy jak by to bylo lepší. Občas je potřeba sedačky vyndat a v autě něco převézt. Díky lidičky.

o 05.10.2011, 22:20 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
repra do výklopných dveří bych nedával,budou moc nízko...a když něco naloží,tak je poškodí.Zkus přemýšlet na instalaci do stropnice nebo na původní místa v bočnicích...vejdou se tam 120mm
o 07.10.2011, 12:12 | Hanes
Bacha až budeš vrtat do podlahy pod sedačkou spolujezdce dirky na uchycení zesíku, neprovrtej nádrž, je nalepená hned pod podlahou, už jsem to jednomu snaživýmu zákaznákovi opravoval. jinak do T4 s čalouněným stropem jdou dát ovály do střechy-je tam dost místa, ale jak je to s uchycením nevim, já je tam nedával.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3056 sekund.