Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaký subwoofer a další komponenty?

o Navštíveno 3344x o
o 12.10.2011, 15:46 | hakii7
Zdravím, chci si udělat nějakou lepší muziku do auta, konkrétně Fabia I 01 hatchback a dostal se ke mně dvoukanálový zesilovač US Blaster 3471 viz: [ Link ]
Chtěl bych nějaký subwoofer, abych dostal nějaký basy. Nevím jestli v boxu nebo samostatný do rezervy, popřípadě něco úplně jiného. Co všechno budu potřebovat na zapojení? Autorádio mám Pioneer DEH-2320UB. Vůbec se v tomto neorientuju a budu rád za každou radu.

o 12.10.2011, 16:23 | Seat Power
Hlavni bude asi kolik chces investovat,dale bych volil subwoofer v ozvucnici,budes potrebovat kompletni montazni sadu k propojeni zesilovace,do prednich dveri vol 165mm komponetni reproduktory.Dal zalezi zda chces zesilovac jen na subwoofer a nebo chces pres zesik napajet i predni repro.
o 12.10.2011, 23:09 | hakii7
Ted se mi jedná výhradně o ten subwoofer. Potřeboval bych nějaké konkrétní typy, které se mi hodí k tomu mému zesilovači. Měl by mít 600W, tak nevím, jak silný subwoofer. Asi budu volit v ozvučnici, zdá se mi to nejjednodušší. Kabely na zapojení už mám.Investovat bych chtěl do SW cca 5tis.
o 13.10.2011, 14:43 | Seat Power
pisou ze je stabilni do 2ohmu ale ve vykonech uvadi mustek pouze na 4ohmy,takze nevim pokud chces na to vsadit ze ma 600w rms 2ohmy tak bych volil treba tento box [ Link ] kazdopadne bych ale uvazoval o koupi jineho ,,osvedceneho´´zesilovace.
o 13.10.2011, 19:22 | audioland.cz | Upraveno: 2011-10-13 19:24:00
Zesilovač je stabilní do 2 ohmů na kanál, ne v můstku. Tam má 300W RMS, v reálu samozřejmě ani to ne..

Dle mého názoru je v dané ceně nejlepší i nejvhodnější tento box MTX [ Link ] Snesl by sice i větší výkon, každopádně zahraje výborně, nic jiného bych tam asi neřešil.. Kdybys to chtěl probrat, tak jsem na ICQ, nebo mejlu (kontakty pod nickem)
o 13.10.2011, 20:34 | rover (WoodTech)
A co se neomezovat na woofery v bedně a nechat si bednu udělat namíru k vybranému repro?
Hned bude s čeho vybírat,a navíc bude přesně sedět do auta.
Pokud chceš ozvy se a něco vyberem k tve spokojenosti.
o 14.10.2011, 01:48 | CarMedia.cz
Jako audioland. Ten box je skutečně hodně dobrej. V Anglii výherce subwooferů v ceně do 4500,-Kč.
o 14.10.2011, 07:26 | Maxxxxam
za me bych doporucil tento [ Link ] a dodelat bednu na miru od rovera. Ja jsem mel sice helix deep blue(starsi verze), ale obcas lituju, ze jsem ho prodal.MTX jsem neslysel,ale hodne lidi si je chvali a sam bych to chtel nekdy zkusit :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3277 sekund.